İnsan ister istemez @Çiğdem- i feminist sanıyor ama kendiisi de bayan olunca şaşırıyorOyyy paşamm benimm yaa kimbilir neler yaptın beyninin inkar etmesi içinn
İnsan ister istemez @Çiğdem- i feminist sanıyor ama kendiisi de bayan olunca şaşırıyorOyyy paşamm benimm yaa kimbilir neler yaptın beyninin inkar etmesi içinn
İnsan ister istemez @Çiğdem- i feminist sanıyor ama kendiisi de bayan olunca şaşırıyor
Bu şarkısıda tutmayınca
Tutar tutar ben de biraz yardımcı olayım sana
Onun sevdiği kimse yok
@pompy reyiz biliyor bu işiEvet kaçırdın baya :S
Neyse İsveç'te 1 hafta 11 gündür deyip seni @pompy nin şakasıyla başbaşa bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 58571
@vadikızı @eskici @Tolstoyevski @turkuazz @xemrexxx @cookies
inşallaho konu ile ilgili bir analiz yapacam haftaya
Biz seni BET'e almış mıydık? O kadar çok başvuru var ki kimin üyemiz olduğunu karıştırıyorum.)) Ayrıca olmamış ve güldürdün arasında kaldım, düşünmem lazım.))
Sevmiyordu kesin o yapmıştır
Burcu Güneşi seviyor Çiğdem hayranıdır onun
Katy Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamışAllah Allah yanlışlık olmasın @Çiğdem- kadın sanatçı seviyor 😱😱 başımıza göktaşı falan düşer animallah
Evet Burcu Güneş gerçekten doğru bir çizgide ilerliyorKaty Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış@Harunnn60
Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi@turkuazz
Bende öyle düşünmüştüm de o yorumumu sildimKaty Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış@Harunnn60
Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi@turkuazz
Sen sevdiğin için değeri bilinmiyordur belkiKaty Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış@Harunnn60
Evet Burcu Güneş gerçekten doğru bir çizgide ilerliyor
Bende öyle düşünmüştüm de o yorumumu sildimDerya daha fazla rencide olmasın diye
Aaa evet daha doğrusu kişilikli insana türkiyede ekmek yok Tilki Kız şarkılarıyla ünlü olmadı kimse kimseyi kandırmasın ayollSen sevdiğin için değeri bilinmiyordur belki
Ona bağlamasan şaşardım zatenAaa evet daha doğrusu kişilikli insana türkiyede ekmek yok Tilki Kız şarkılarıyla ünlü olmadı kimse kimseyi kandırmasın ayollKonuyuda ona bağlamış olduk
Haklısın ama böyle yaparak bu kızın daha çok konuşulmasını sağlıyorsunHaksızmıyım ama cnm
Bizden başka doğruları söyleyen yok ki ayoll bırakalımda Tilki Kızımız yapmaz yorumlarıylamı boğulsun forunHaklısın ama böyle yaparak bu kızın daha çok konuşulmasını sağlıyorsun
Öyle olmasın tabi ama fazla da uğraşmamak lazım biraz unutulsunBizden başka doğruları söyleyen yok ki ayoll bırakalımda Tilki Kızımız yapmaz yorumlarıylamı boğulsun forun
Aaa doğru ama her gün konusu açılıyor bunu engellemek lazımÖyle olmasın tabi ama fazla da uğraşmamak lazım biraz unutulsun
Mod olarak o da sana düşüyor sil hemen açılan konularıAaa doğru ama her gün konusu açılıyor bunu engellemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?