Ahahaha içimden o geçiyordu vallahi.
Dünyanın yuvarlak olması konusuyla eşdeğer bir konu olur
Sanmak? Zaten öyle kendisi.
Ahahaha içimden o geçiyordu vallahi.![]()
Dünyanın yuvarlak olması konusuyla eşdeğer bir konu olur![]()
Birde çeşitli algı operasyonları yapıp beni öyle göstermeye çalışanlar oldu yılan sinsi @Billy Kane ve sinsi @Maskeli Fedai... Neyseki milletim oyuna gelmedi.Sanmak? Zaten öyle kendisi.![]()
Birde çeşitli algı operasyonları yapıp beni öyle göstermeye çalışanlar oldu yılan sinsi @Billy Kane ve sinsi @Maskeli Fedai... Neyseki milletim oyuna gelmedi.![]()
Sanmak? Zaten öyle kendisi.![]()
Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.Dünyanın yuvarlak olması konusuyla eşdeğer bir konu olur![]()
Hoşşttt.Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.![]()
Yalnız o sondaki bakış senin de eşcinsel olduğunu kanıtlar.Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.![]()
Olsaydım şu an @Billy Kane ile çıkıyor olurduk.Yalnız o sondaki bakış senin de eşcinsel olduğunu kanıtlar.![]()
Aynen takma adıda Alev'miş.Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.![]()
Aşkım görüyorsun demi üzerime oynuyorlar, izin vermeyelim.Aynen takma adıda Alev'miş.![]()
Hoşşt.Bili'den beklerim valla.![]()
Beni kendine çekmeye çalışıyosun ama eşcinsel değilim kanka şansına küs.Bili'den beklerim valla.![]()
Hayvanat bahçesinde miyiz, iki de bir hoşt diyorsunuz.Aşkım görüyorsun demi üzerime oynuyorlar, izin vermeyelim.![]()
Hoşşt.![]()
@Billy Kane i yedirmem sana, haddini bileceksin.Hayvanat bahçesinde miyiz, iki de bir hoşt diyorsunuz.
Al işte yine olmamış attı.![]()
Eşcinsel olsaydım bile sana bakmazdım.Beni kendine çekmeye çalışıyosun ama eşcinsel değilim kanka şansına küs.![]()
İlgilenir misin arkadaşla @Yiğitt im.Eşcinsel olsaydım bile sana bakmazdım.(forum tarihinin en muazzam hakaretlerinden biri olabilir bu.)
Kalp attı tamamdır bu iş.@Billy Kane i yedirmem sana, haddini bileceksin.![]()
Yapar o yılan kendi kimliğini açık etmemek için algı yapıyor işte.Aşkım görüyorsun demi üzerime oynuyorlar, izin vermeyelim.![]()
Hoşşt.![]()
O gitsin Deniz'e baksın, seni kaptırmam zaten böyle yoldan geçenlere.İlgilenir misin arkadaşla @Yiğitt im.![]()