Ahahaha içimden o geçiyordu vallahi.
Dünyanın yuvarlak olması konusuyla eşdeğer bir konu olur
Sanmak? Zaten öyle kendisi.
Ahahaha içimden o geçiyordu vallahi.
Dünyanın yuvarlak olması konusuyla eşdeğer bir konu olur
Birde çeşitli algı operasyonları yapıp beni öyle göstermeye çalışanlar oldu yılan sinsi @Billy Kane ve sinsi @Maskeli Fedai... Neyseki milletim oyuna gelmedi.Sanmak? Zaten öyle kendisi.
Birde çeşitli algı operasyonları yapıp beni öyle göstermeye çalışanlar oldu yılan sinsi @Billy Kane ve sinsi @Maskeli Fedai... Neyseki milletim oyuna gelmedi.
Sanmak? Zaten öyle kendisi.
Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.Dünyanın yuvarlak olması konusuyla eşdeğer bir konu olur
Hoşşttt.Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.
Yalnız o sondaki bakış senin de eşcinsel olduğunu kanıtlar.Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.
Olsaydım şu an @Billy Kane ile çıkıyor olurduk.Yalnız o sondaki bakış senin de eşcinsel olduğunu kanıtlar.
Aynen takma adıda Alev'miş.Ben eşcinsel değilim ama Atacan öyle, o konuda emin olabilirsiniz.
Aşkım görüyorsun demi üzerime oynuyorlar, izin vermeyelim.Aynen takma adıda Alev'miş.
Hoşşt.Bili'den beklerim valla.
Beni kendine çekmeye çalışıyosun ama eşcinsel değilim kanka şansına küs.Bili'den beklerim valla.
Hayvanat bahçesinde miyiz, iki de bir hoşt diyorsunuz.Aşkım görüyorsun demi üzerime oynuyorlar, izin vermeyelim.
Hoşşt.
@Billy Kane i yedirmem sana, haddini bileceksin.Hayvanat bahçesinde miyiz, iki de bir hoşt diyorsunuz.
Al işte yine olmamış attı.
Eşcinsel olsaydım bile sana bakmazdım. (forum tarihinin en muazzam hakaretlerinden biri olabilir bu.)Beni kendine çekmeye çalışıyosun ama eşcinsel değilim kanka şansına küs.
İlgilenir misin arkadaşla @Yiğitt im.Eşcinsel olsaydım bile sana bakmazdım. (forum tarihinin en muazzam hakaretlerinden biri olabilir bu.)
Kalp attı tamamdır bu iş. Yarın LGBT başvurularının son günü, acele edin kaçırmayın sakın.@Billy Kane i yedirmem sana, haddini bileceksin.
Yapar o yılan kendi kimliğini açık etmemek için algı yapıyor işte.Aşkım görüyorsun demi üzerime oynuyorlar, izin vermeyelim.
Hoşşt.
O gitsin Deniz'e baksın, seni kaptırmam zaten böyle yoldan geçenlere. Kalite eşittir sen, sen eşittir ben, varoşluk eşittir Darkleqendİlgilenir misin arkadaşla @Yiğitt im.