o nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibiKeşke herkes @destere gibi yapsa ,zararsız oğlan kendi kendine şey ediyor işte@mrt-06 @XanTier @Harunnn60
o nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibiKeşke herkes @destere gibi yapsa ,zararsız oğlan kendi kendine şey ediyor işte@mrt-06 @XanTier @Harunnn60
Keşke herkes @destere gibi yapsa ,zararsız oğlan kendi kendine şey ediyor işte@mrt-06 @XanTier @Harunnn60
o nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibifizik kurallarına aykırı bir kere
![]()
Hahaha ben oğlanı @xemrexxx e savunup övüyorum o bana car car ediyoro nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibifizik kurallarına aykırı bir kere
![]()
Hızlıresmi göremiyoruz Türkiye dışındakiler olarakSesli güldüm @denizz19 ahahaha
![]()
@mrt-06 @Çiğdem- @DarkLeqenD @Dosi @bazinga @S.G.A.T. @Forumdash @xBUGRAx @turkuazz @Aserat @xemrexxx @Billy Kane @Harunnn60 @eskici
Buradan devam.Hızlıresmi göremiyoruz Türkiye dışındakiler olarak
Twitter olayımı?![]()
Hala gülüyorum ya, forum dışına da gitmiş olaylar.
Azıcık aksiyon dizileride serp araya diyorum kaç defaHala gülüyorum ya, forum dışına da gitmiş olaylar.![]()
Bu olaya güle güle aksiyona kayarım.Azıcık aksiyon dizileride serp araya diyorum kaç defa![]()
![]()
![]()
RT için ergen SBA fanlarıyla muhatap olursa böyle olur.![]()
Twitter'da sana savaş açtım gibi, benim duyumlarım da tersini söylüyor haberin olsun.olayın bu kadar ciddi boyutlara geleceğini kestiremedim
duyumlarım beni yanıltacak gibi
![]()
Yiğit Hanım denmesini istemiyorsanBu olaya güle güle aksiyona kayarım.![]()
SBA fanları benim arkamdaTwitter'da sana savaş açtım gibi, benim duyumlarım da tersini söylüyor haberin olsun.![]()
Çukur'a Haziran'da inşallah.Yiğit Hanım denmesini istemiyorsan![]()
![]()
Çukura başla hemen
![]()