o nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibi fizik kurallarına aykırı bir kereKeşke herkes @destere gibi yapsa ,zararsız oğlan kendi kendine şey ediyor işte @mrt-06 @XanTier @Harunnn60
o nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibi fizik kurallarına aykırı bir kereKeşke herkes @destere gibi yapsa ,zararsız oğlan kendi kendine şey ediyor işte @mrt-06 @XanTier @Harunnn60
Keşke herkes @destere gibi yapsa ,zararsız oğlan kendi kendine şey ediyor işte @mrt-06 @XanTier @Harunnn60
o nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibi fizik kurallarına aykırı bir kere
Hahaha ben oğlanı @xemrexxx e savunup övüyorum o bana car car ediyoro nasıl oluyorki dediğin imkansız insanın kendi kendine şey yapabilme ihtimali yok gibi fizik kurallarına aykırı bir kere
Hızlıresmi göremiyoruz Türkiye dışındakiler olarakSesli güldüm @denizz19 ahahaha
@mrt-06 @Çiğdem- @DarkLeqenD @Dosi @bazinga @S.G.A.T. @Forumdash @xBUGRAx @turkuazz @Aserat @xemrexxx @Billy Kane @Harunnn60 @eskici
Buradan devam.Hızlıresmi göremiyoruz Türkiye dışındakiler olarak
Twitter olayımı?
Hala gülüyorum ya, forum dışına da gitmiş olaylar.
Azıcık aksiyon dizileride serp araya diyorum kaç defaHala gülüyorum ya, forum dışına da gitmiş olaylar.
Bu olaya güle güle aksiyona kayarım.Azıcık aksiyon dizileride serp araya diyorum kaç defa
olayın bu kadar ciddi boyutlara geleceğini kestiremedim duyumlarım beni yanıltacak gibiRT için ergen SBA fanlarıyla muhatap olursa böyle olur.
Twitter'da sana savaş açtım gibi, benim duyumlarım da tersini söylüyor haberin olsun.olayın bu kadar ciddi boyutlara geleceğini kestiremedim duyumlarım beni yanıltacak gibi
Yiğit Hanım denmesini istemiyorsan Çukura başla hemenBu olaya güle güle aksiyona kayarım.
SBA fanları benim arkamdaTwitter'da sana savaş açtım gibi, benim duyumlarım da tersini söylüyor haberin olsun.
Çukur'a Haziran'da inşallah.Yiğit Hanım denmesini istemiyorsan Çukura başla hemen