Yanıma gel göstereyim ne olduğumu @Yiğitt![]()
Aslan aslaaaannnnErkek misin yoksa kadın mı?Herkes bu sorunun cevabını bekliyor.
Yoksa tam ortada mısın? 😱
Yanıma gel göstereyim ne olduğumu @Yiğitt![]()
Aslan aslaaaannnnErkek misin yoksa kadın mı?Herkes bu sorunun cevabını bekliyor.
Yoksa tam ortada mısın? 😱
Bu manyak banlanır mı beni bulur boğar yatağımda.Emekli adamsın, hatta hacı amcasın, neyi göstereceksin?Ayrıca @mrt-06 bu arkadaşı banlayalım lütfen.
![]()
Ne itibarsız, vasıfsız bir adminsin sen.Bu manyak banlanır mı beni bulur boğar yatağımda.![]()
Hiç hatırlamıyorum senle konuştuğumu çok silik tiplerden birisin demek malum elit zümredeyimZamanında benim de yaşadığım durum.
Hatta ilk konuştuğumuzda bayan olmadığını falan söylemişti.![]()
Avatarın durumu o kadar iyi anlatıyor ki, neyse söylemeyeceğim.Ne anladın yine bilmem ki
Yakında sürprizlerim var
Ne kadar iyi tanıtmışsın![]()
Gel yanıma gelAvatarın durumu o kadar iyi anlatıyor ki, neyse söylemeyeceğim.![]()
Bu şarkıyla bana serenat yapıp foruma videosunu at; gelirim.Gel yanıma gel![]()
Bilmiyorum yanlış hatırlıyor olamam hereldeHiç hatırlamıyorum senle konuştuğumu çok silik tiplerden birisin demek malum elit zümredeyim![]()
Şaka bir yana da pek hatırlamadım gerçektenBilmiyorum yanlış hatırlıyor olamam herelde![]()
Şaka bir yana da pek hatırlamadım gerçektenİsmimden kaynaklı böyle bir kanıya varmış olabilirsiniz ne diyeyim
![]()