Deniz'i bekliyoruz, gerçekleri merak ediyorum.aboo sen ne diyonn deniz duymasın seniii
Avatarımda ki gibi sert bakarsam asıl çatlamayı görürsün.Çatlıyorsun yine.
Değişik geliyor yazarak konuşmak, normalde konuşsam çok kullanırım da.
Koymuşsun kendin gibi iticiyi.Deniz'i bekliyoruz, gerçekleri merak ediyorum.
Avatarımda ki gibi sert bakarsam asıl çatlamayı görürsün.
Sözlerine dikkat et, Ahmet 'Çakar'.Koymuşsun kendin gibi iticiyi.
Deniz'i bekliyoruz, gerçekleri merak ediyorum.
Avatarımda ki gibi sert bakarsam asıl çatlamayı görürsün.
Ayrıca bayan değil KADIN. 😡
Bkz. Darklegend'i bayan sanmakFeminist misin gardaş? Onu kadın üyelerimizin demesi lazım .ss
Forumun Kadın Derneği'ne Dark da katıldı artık.Bkz. Darklegend'i bayan sanmak
Ne alaka ulan.Bkz. Darklegend'i bayan sanmak
Adam mı değil mi konuya gelince öğreneceğiz.Bak işte deme öyle
Yahu 2 saattir kendilerini konuşuyoruz adam konuya gelmiyor bee
Ne alaka ulan.
Adam mı değil mi konuya gelince öğreneceğiz.
Forumun Kadın Derneği'ne Dark da katıldı artık.
Erkek bir arkadaşımızın bayan sanılması üzerine olan konuda ilk aklına bayan değil kadın yazılması gerektiği geliyorsa millet kuşkulanır.Ne alaka ulan.
Takımlara, gruplara, derneklere katıldığımdan benim niye haberim olmuyor her seferinde, anlamış değilim. Hadi diğerleri tamamda, grup tehlikeli bi kurum.Forumun Kadın Derneği'ne Dark da katıldı artık.
İyice haddini aşmaya başladın, bizim takımdan uzak kal da.Takımlara, gruplara, derneklere katıldığımdan benim niye haberim olmuyor her seferinde, anlamış değilim. Hadi diğerleri tamamda, grup tehlikeli bi kurum.
Profile koymuşsun Ahmet hocayı bi de gruptan korkuyorum diyorsun Adam o işlerin ustası Yanlış anlaşılmasın adam uluslararası hakemdi. Çok grup maçı yönetmiştirTakımlara, gruplara, derneklere katıldığımdan benim niye haberim olmuyor her seferinde, anlamış değilim. Hadi diğerleri tamamda, grup tehlikeli bi kurum.
Sen Ahmet Çakar'dan rahatsız oldun, bir şey oldu sana. Ayrıca seni kınıyorum. Askere gidecek adam hakkında böyle konu açılır mı?İyice haddini aşmaya başladın, bizim takımdan uzak kal da.
Yalan söyleme. Bi' ara kendisini Whatsapp grubuna almışlardı, anında çıkmıştı gruptan. Uzak durur o tür işlerden.Profile koymuşsun Ahmet hocayı bi de gruptan korkuyorum diyorsun Adam o işlerin ustası Yanlış anlaşılmasın adam uluslararası hakemdi. Çok grup maçı yönetmiştir
Ne zamandır aklımdaydı, yarın birgün bir şey olursa falan içimde kalmasın. Açayım dedim aklıma gelmişken.Sen Ahmet Çakar'dan rahatsız oldun, bir şey oldu sana. Ayrıca seni kınıyorum. Askere gidecek adam hakkında böyle konu açılır mı?
Psikolojik olarak etkilenebilir. Çok düşünceli bi arkadaşsın gerçekten.Ne zamandır aklımdaydı, yarın birgün bir şey olursa falan içimde kalmasın. Açayım dedim aklıma gelmişken.
Bu konuyu askerde göster arkadaşlarına, faydalansınlar.Ne diyeyim
Erkek misin yoksa kadın mı? Herkes bu sorunun cevabını bekliyor. Yoksa tam ortada mısın? 😱Ne diyeyim
Yanıma gel göstereyim ne olduğumu @YiğittErkek misin yoksa kadın mı? Herkes bu sorunun cevabını bekliyor. Yoksa tam ortada mısın? 😱