Benimkinde kadın resmi vardı, gel de yan.Ayy gerçekten bayanmı sanmıştın ya benim ilk tanıştığım zamanlarda kendi resmi vardı o yüzden gerek kalmamıştı bayan sanmama
Benimkinde kadın resmi vardı, gel de yan.
Bana naz yapıyordu, o zaman Sevdaluk vardı. İlla ilk bölümü falan izle diyordu, bende karşımda kadın var diye kırmayayım dedim. Hatta ileride ümitlenmiştim benden mi hoşlanıyor diye. @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06Ondan bayan sanmışsın sen
Bu çok muazzam bir hakaret yalnız.Zannımca Gay sanma ihtimaliniz daha fazladır
Feminist misin gardaş? Onu kadın üyelerimizin demesi lazım .ssAyrıca bayan değil KADIN. 😡
Bana naz yapıyordu, o zaman Sevdaluk vardı. İlla ilk bölümü falan izle diyordu, bende karşımda kadın var diye kırmayayım dedim. Hatta ileride ümitlenmiştim benden mi hoşlanıyor diye. @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06
O zaman daha görmedi beni, daha geleli 1-2 ay olmuştu falan. 2014'ün yazıydı.Ayy koptum benden hoşlanıyor diye düşündün hee aboo e gördüyse senin gibi esmer yakışıklısını
Ayrıca bayan değil KADIN. 😡
Ağır abi misin, gardaş ne la? Feminist olmak nasıl bir duygu hissettiriyor onu tecrübe etmek istemiştim. Anlamsız bir şeymiş.Feminist misin gardaş? Onu kadın üyelerimizin demesi lazım .ss
O zaman daha görmedi beni, daha geleli 1-2 ay olmuştu falan. 2014'ün yazıydı.
Ankara'dayız, biz öyle konuşuyoruz gardaş.Ağır abi misin, gardaş ne la? Feminist olmak nasıl bir duygu hissettiriyor onu tecrübe etmek istemiştim. Anlamsız bir şeymiş.
Ne bileyim o zamanı ben, Survivor'dan Yiğit vardı galiba.Hmm o zamanlar senin profilde ne vardı sohbetini sevmiş demek ki hemen dizisini izlemeni istemiş denizin kafa uyduğu zaman sohbet hemen samimileşir
Ankara'dayız, biz öyle konuşuyoruz gardaş.
Bana naz yapıyordu, o zaman Sevdaluk vardı. İlla ilk bölümü falan izle diyordu, bende karşımda kadın var diye kırmayayım dedim. Hatta ileride ümitlenmiştim benden mi hoşlanıyor diye. @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06
Yiğit'i zaten biliyoruz ama bu durum @denizz19 u da eşcinsel yapmış olur. 😱 Oha, skandal.Ayy koptum benden hoşlanıyor diye düşündün hee aboo e gördüyse senin gibi esmer yakışıklısını
Ankara'dayız, biz öyle konuşuyoruz gardaş.
Ne bileyim o zamanı ben, Survivor'dan Yiğit vardı galiba.
Ahaha bence çok itici.Sen hep böyle gardaş diye konuş çok güzel oluyor
Çatlıyorsun yine.Yiğit'i zaten biliyoruz ama bu durum @denizz19 u da eşcinsel yapmış olur. 😱 Oha, skandal.
Değişik geliyor yazarak konuşmak, normalde konuşsam çok kullanırım da.Sen hep böyle gardaş diye konuş çok güzel oluyor
Yiğit'i zaten biliyoruz ama bu durum @denizz19 u da eşcinsel yapmış olur. 😱 Oha, skandal.
Ahaha bence çok itici.
Çatlıyorsun yine.
Değişik geliyor yazarak konuşmak, normalde konuşsam çok kullanırım da.