Kaçırdın benceHızlıresim bende açılmıyor ama yorumlara bakacak olursak bir şey kaçırmadım.![]()
![]()
Kaçırdın benceHızlıresim bende açılmıyor ama yorumlara bakacak olursak bir şey kaçırmadım.![]()
![]()
Potaya girmek gerek
Girersiniz pota hazır varPotaya girmek gerek![]()
Sen mi yerleştireceksin potayaGirersiniz pota hazır varBen giremem malum daha önce hiç oynamadım ama girmenize yardımcı olurum potaya
![]()
Evet.O kadar ben çağırıyorum sayı yapmanızı isterimSen mi yerleştireceksin potaya![]()
Top potaya girdiğinde işin zorEvet.O kadar ben çağırıyorum sayı yapmanızı isterim![]()
Hele bir girsin de gerisini sonra düşünürüzTop potaya girdiğinde işin zor![]()
Pota 1 tane değil mi sen deHele bir girsin de gerisini sonra düşünürüzHem 2 toplu oynuycaz belki yani toplar da girebilir
![]()
1 tane ama 1 taneye 2 tane top neden giremesinPota 1 tane değil mi sen deHe doğru 2
![]()
Özele gel... Ahahahahha.İğrenç zıplıyorsun.
@MEnes 'in instagram adresini bana gönder. O entel-dantel karakterden nasıl bir tip çıkacak merak ediyorum.
Sevmiyorum hala zaten.Hani paylaşmayı sevmiyordun![]()
Hadi size iyi cilveleşmelerSevmiyorum hala zaten.Ama beni merak edenin merakını gidermemde bir sakınca görmüyorum.
![]()
Kimle neden cilveleşeceğim.Hadi size iyi cilveleşmeler![]()
Sokak sanatını da yanına al
Gerek yok, benim sanat için kimseye ihtiyacım yok.Sokak sanatını da yanına al![]()
@sokak sanati duymasınGerek yok, benim sanat için kimseye ihtiyacım yok.![]()
Olayları çarpıtman benim uykuya gitmemi engellemeyecek.
Kendine iyi bakOlayları çarpıtman benim uykuya gitmemi engellemeyecek.Ben kaçar dostlar.
![]()