Yakışıklı mısın yaniCanım bu insan Beren Saat'in o asil güzelliğine karşı Sıla'nın bu kart ve bağnaz güzelliğini tercih eden biri. Bu insanın yorumlarını ciddiye almamanı tavsiye ederim![]()
Yakışıklı mısın yaniCanım bu insan Beren Saat'in o asil güzelliğine karşı Sıla'nın bu kart ve bağnaz güzelliğini tercih eden biri. Bu insanın yorumlarını ciddiye almamanı tavsiye ederim![]()
İyi ki böyle doğmuşum diyorum.![]()
Çocukların güzel doğarlar inşallah gerçi dünyaya kötülük etme senden birkaç tane daha olmamalı
![]()
Yahu fotonu bana da at o zaman ya da instadan takip etCanım bu insan Beren Saat'in o asil güzelliğine karşı Sıla'nın bu kart ve bağnaz güzelliğini tercih eden biri. Bu insanın yorumlarını ciddiye almamanı tavsiye ederim![]()
Kıbrısta değilim ki artık İstanbuldayımOna kalırsa yakışıklıAma biz görmez olaydık keşke hayallerimizde yaratsaydık tipini
Seni zıplatırım ben istersen Kıbrıs'ta zıplayacak yer çok
![]()
Tamam yoklukta kalırsam gelirimKıbrısta değilim ki artık İstanbuldayımOrda da zıplatabilirsin
![]()
Bekliyorum.En yakın zamanda kalcaksın gibiTamam yoklukta kalırsam gelirim![]()
Performansın iyi miBekliyorum.En yakın zamanda kalcaksın gibi![]()
İnanır mısın daha önce hiç zıplamadımPerformansın iyi mi![]()
Gökten kemik yağardı kabul olaydıBen aynı fikirde değil. Umarım senin gibilerin kökü kurur. Dünyaya zararsınız![]()
Atamaz artıkYahu fotonu bana da at o zaman ya da instadan takip et![]()
Neden atamıyor beni sen mi sahipleniyorsunAtamaz artık![]()
Basket oynamadın mı hiçİnanır mısın daha önce hiç zıplamadım![]()
Kendine güvenemez çünküNeden atamıyor beni sen mi sahipleniyorsun![]()
@sokak sanati ne diyor buKendine güvenemez çünkü![]()
Hayır hiç oynamadımBasket oynamadın mı hiç![]()
Öğreteceğim ben sana
Lütfen öğretÖğreteceğim ben sana![]()