Yakışıklı mısın yaniCanım bu insan Beren Saat'in o asil güzelliğine karşı Sıla'nın bu kart ve bağnaz güzelliğini tercih eden biri. Bu insanın yorumlarını ciddiye almamanı tavsiye ederim
Yakışıklı mısın yaniCanım bu insan Beren Saat'in o asil güzelliğine karşı Sıla'nın bu kart ve bağnaz güzelliğini tercih eden biri. Bu insanın yorumlarını ciddiye almamanı tavsiye ederim
Yakışıklı mısın yani
Çocukların güzel doğarlar inşallah gerçi dünyaya kötülük etme senden birkaç tane daha olmamalıİyi ki böyle doğmuşum diyorum.
Çocukların güzel doğarlar inşallah gerçi dünyaya kötülük etme senden birkaç tane daha olmamalı
Yahu fotonu bana da at o zaman ya da instadan takip etCanım bu insan Beren Saat'in o asil güzelliğine karşı Sıla'nın bu kart ve bağnaz güzelliğini tercih eden biri. Bu insanın yorumlarını ciddiye almamanı tavsiye ederim
Kıbrısta değilim ki artık İstanbuldayım Orda da zıplatabilirsinOna kalırsa yakışıklı Ama biz görmez olaydık keşke hayallerimizde yaratsaydık tipini Seni zıplatırım ben istersen Kıbrıs'ta zıplayacak yer çok
Tamam yoklukta kalırsam gelirimKıbrısta değilim ki artık İstanbuldayım Orda da zıplatabilirsin
Bekliyorum.En yakın zamanda kalcaksın gibiTamam yoklukta kalırsam gelirim
Performansın iyi miBekliyorum.En yakın zamanda kalcaksın gibi
İnanır mısın daha önce hiç zıplamadımPerformansın iyi mi
Gökten kemik yağardı kabul olaydıBen aynı fikirde değil. Umarım senin gibilerin kökü kurur. Dünyaya zararsınız
Atamaz artıkYahu fotonu bana da at o zaman ya da instadan takip et
Neden atamıyor beni sen mi sahipleniyorsunAtamaz artık
Basket oynamadın mı hiçİnanır mısın daha önce hiç zıplamadım
Kendine güvenemez çünküNeden atamıyor beni sen mi sahipleniyorsun
@sokak sanati ne diyor buKendine güvenemez çünkü
Hayır hiç oynamadım Gel de bana oynamayı öğretBasket oynamadın mı hiç
Öğreteceğim ben sana
Lütfen öğret Senin gibi öğretmenim olsun isterimÖğreteceğim ben sana