Olsa da olmasa da çekmezdim. Benim kıstasımda böyle şeyler tamamıyla gereksiz. Şovu sevmediğimi söylemiştim.Olsa bir şeyler çekerdin Benim ınstamda var malum burada da paylaşabilirim
Olsa da olmasa da çekmezdim. Benim kıstasımda böyle şeyler tamamıyla gereksiz. Şovu sevmediğimi söylemiştim.Olsa bir şeyler çekerdin Benim ınstamda var malum burada da paylaşabilirim
Sen sevmediğin şeyleri söylüyorsun zaten çünkü sevdiğin hiçbir şey YokOlsa da olmasa da çekmezdim. Benim kıstasımda böyle şeyler tamamıyla gereksiz. Şovu sevmediğimi söylemiştim.
Yahu vücut benim vücudum neden herkese açayım ki. Denize girerken açıyorsun sonuçta diyebilirsin. Ama orda da birlikte gittiğim tanıdıklar hariç yabancılar görmüş oluyor. Bir daha nerde göreceğim o yabancıları. Neden bu durumun fotoğrafını çekip herkesle paylaşayım. Mantıklı bir dayanağı yok bana göre.Sen sevmediğin şeyleri söylüyorsun zaten çünkü sevdiğin hiçbir şey Yok
Hay vücuduna tüküreyimYahu vücut benim vücudum neden herkese açayım ki. Denize girerken açıyorsun sonuçta diyebilirsin. Ama orda da birlikte gittiğim tanıdıklar hariç yabancılar görmüş oluyor. Bir daha nerde göreceğim o yabancıları. Neden bu durumun fotoğrafını çekip herkesle paylaşayım. Mantıklı bir dayanağı yok bana göre.
Kafayı kesersek daha güzel olacak, onu da yaparsan iş tamam
Yüzüme su geldi ondan çirkinleştim hoş su gelmese de çok bir şeye de benzemiyorum ya neyseKafayı kesersek daha güzel olacak, onu da yaparsan iş tamam
Baya yokluk çekiyorum ben napayım hayat
Komik mi"ALS hastalığına farkındalık" olduğunu söyleyip, üstüne birilerini düelloya davet etseydin. Hiç sırıtmazdı.
Az kas çalış. Vücut aşırı zayıf değil gibi ama kollar zayıf gibi duruyor.Zayıf mıyım
Kollar evet daha zayıf Yapacağız inşallahAz kas çalış. Vücut aşırı zayıf değil gibi ama kollar zayıf gibi duruyor.
Sexapalitemle ortalığı duman ettim 105 kişi görüntülemiş fotoğrafı Daha sex kokan pozlarım mı
Azmadım yani bu görsele.Kollar evet daha zayıf Yapacağız inşallah
Sexapalitemle ortalığı duman ettim 105 kişi görüntülemiş fotoğrafı Daha sex kokan pozlarım mı
Sen çünkü beni bekliyorsun Bisex olunca ilk bana gelcektin hala aklımdaAzmadım yani bu görsele.
@sokak sanati Şu cookiesi bildiğin bir Gay bar varsa götür de rahatlasın biz de rahatlayalım. İstanbula geliyormuş okumaya.Sen çünkü beni bekliyorsun Bisex olunca ilk bana gelcektin hala aklımda
@sokak sanati Şu cookiesi bildiğin bir Gay bar varsa götür de rahatlasın biz de rahatlayalım. İstanbula geliyormuş okumaya.