Samimi durmuyosa özür dilerim ama sonuna kadar samimiyimNasıl bir cümle olmuş öyle. Ne kadar samimi![]()
Samimi durmuyosa özür dilerim ama sonuna kadar samimiyimNasıl bir cümle olmuş öyle. Ne kadar samimi![]()
Estağfurullah..Yok ciddiyim, çok içten bir mesaj olmuş.Samimi durmuyosa özür dilerim ama sonuna kadar samimiyim![]()
İçimden geçenleri yazdımEstağfurullah..Yok ciddiyim, çok içten bir mesaj olmuş![]()
@denizz19 işte sen benim denizimsin kabul et artıkinstagramda buna benzer bir yorum yapmıştım denize o yüzden atlıyorum yorumuna 4 E yi sen bozuyosun demiştim denize
oda ben farklıyım 4E1D demişti
Olsun ben zoru severim![]()
Instagramda son yazdığın şey ayıp .ssLa etmezsen kötü şeyler olur![]()
Ne yazdığımı yemin ederim unuttum.Hesabımı da dondurdum.Yazsana özeldenInstagramda son yazdığın şey ayıp .ss
Herkes sen gibi değil şey yapıp bırakıyorlarNe yazdığımı yemin ederim unuttum.Hesabımı da dondurdum.Yazsana özelden![]()
E öyle ama sen adam gibi adamsınHerkes sen gibi değil şey yapıp bırakıyorlar![]()
Önce konuya güler misin lütfen
Deniz ya özlemişim seni.Önce konuya güler misin lütfenBilmem eski fotoları görünce vücudumun tahrik edici hallerini gördüm paylaşayım dedim 12 sayfada herkes tahrik oldu
![]()
Ben de özledim seni modacım benimDeniz ya özlemişim seni.Şapşik kankeeem benim.
![]()
Yalnız yakıyorsun kardeşim haberin olsun.
![]()
Özelden yaz bana kaynatalım biraz. Eskileri yad edelim.Ben de özledim seni modacım benimTeşekkür ederim beğenmene sevindim
![]()