Nasıl?Benden, ilişkimizden
Sana bulaşmamak çok zor be bebek
Nasıl?Benden, ilişkimizden
Sana bulaşmamak çok zor be bebek
Ama ben Harun'la birlikteyim.Anladığın şekilde Her türlü memnun olursun
Harunla gerçekte buluşmamışsındır bile.Ben senin eşin olmak istiyorum seninle olmak istiyorum hepAma ben Harun'la birlikteyim.
Tatile gel de biz de görelim ıslak vücudunu Vücutları karşılaştır fırsatımız olur hemIslak vücudumu
Yok o kadar değil, dediklerine aldanmayın.
Düşünüyorum halaTatile gel de biz de görelim ıslak vücudunu Vücutları karşılaştır fırsatımız olur hem
@turkuazz o beğeniyi güldürüye çevir. Deniz daha çok seviniyormuş
11 güldürdünü alnımın akıyla aldım
Hayır, ikisi benim vesilemleGüldürdün yaptım
Ne Yani beğenmedin mi fotomu .ssHayır, ikisi benim vesilemle
Bu arada şuan misafir bakıyor konuya Başlığa kanıp hayal kırıklığı yaşamışlardır
Aa beğenmezmiyim. Bak @kerem bile beğendi. Diğerlerini saymıyorum, onların ilgi alanları zaten erkekler ama demek istediğim sexy değil Ekran resmini paylaşırken belirtmiştim.Ne Yani beğenmedin mi fotomu .ss
Barış Arduç böyle poz verse ayyyy içimm eridiiiii dersiniAa beğenmezmiyim. Bak @kerem bile beğendi. Diğerlerini saymıyorum, onların ilgi alanları zaten erkekler ama demek istediğim sexy değil Ekran resmini paylaşırken belirtmiştim.
Atlet var üzerinde ve başkaları başka şeyler hayal etmiş olabilir
Ona hayran değilim kiBarış Arduç böyle poz verse ayyyy içimm eridiiiii dersini
Seviyorum cıvıldak dolaşmayıOna hayran değilim ki
Hem ben üstsüz gezilmesini sevmem, daha anlayamadınmı yine gıcık cıvıldak avatar ayarlamışsın bence sen burda paylaştığını ayarla. Daha iyi
Oha nerde yaşıyosun cnmTatile gel de biz de görelim ıslak vücudunu Vücutları karşılaştır fırsatımız olur hem
Gel benim evde de dolaşSeviyorum cıvıldak dolaşmayı
Vücut karşılaştırması istiyor Gelsin benle karşılaştırsın @MelankoliKOh yeah bilmez mi
Yuh sıra Eyüp'e mi geldi