Samimi durmuyosa özür dilerim ama sonuna kadar samimiyimNasıl bir cümle olmuş öyle. Ne kadar samimi
Samimi durmuyosa özür dilerim ama sonuna kadar samimiyimNasıl bir cümle olmuş öyle. Ne kadar samimi
Estağfurullah..Yok ciddiyim, çok içten bir mesaj olmuş.Samimi durmuyosa özür dilerim ama sonuna kadar samimiyim
İçimden geçenleri yazdımEstağfurullah..Yok ciddiyim, çok içten bir mesaj olmuş
@denizz19 işte sen benim denizimsin kabul et artıkinstagramda buna benzer bir yorum yapmıştım denize o yüzden atlıyorum yorumuna 4 E yi sen bozuyosun demiştim denize oda ben farklıyım 4E1D demişti
Olsun ben zoru severim
Instagramda son yazdığın şey ayıp .ssLa etmezsen kötü şeyler olur
Ne yazdığımı yemin ederim unuttum.Hesabımı da dondurdum.Yazsana özeldenInstagramda son yazdığın şey ayıp .ss
Herkes sen gibi değil şey yapıp bırakıyorlarNe yazdığımı yemin ederim unuttum.Hesabımı da dondurdum.Yazsana özelden
E öyle ama sen adam gibi adamsınHerkes sen gibi değil şey yapıp bırakıyorlar
Önce konuya güler misin lütfen Bilmem eski fotoları görünce vücudumun tahrik edici hallerini gördüm paylaşayım dedim 12 sayfada herkes tahrik olduKankeee ünlü oldun da haberim mi yok? Neden bunun konusunu açtın? @denizz19
Deniz ya özlemişim seni. Şapşik kankeeem benim. Yalnız yakıyorsun kardeşim haberin olsun.Önce konuya güler misin lütfen Bilmem eski fotoları görünce vücudumun tahrik edici hallerini gördüm paylaşayım dedim 12 sayfada herkes tahrik oldu
Ben de özledim seni modacım benim Teşekkür ederim beğenmene sevindimDeniz ya özlemişim seni. Şapşik kankeeem benim. Yalnız yakıyorsun kardeşim haberin olsun.
Özelden yaz bana kaynatalım biraz. Eskileri yad edelim.Ben de özledim seni modacım benim Teşekkür ederim beğenmene sevindim