@MelankoliK senin bildiğin erkeklerden değil namazında niyazında adam.Vücut karşılaştırması istiyor Gelsin benle karşılaştırsın @MelankoliK
@MelankoliK senin bildiğin erkeklerden değil namazında niyazında adam.Vücut karşılaştırması istiyor Gelsin benle karşılaştırsın @MelankoliK
Ne güzel beni de namaza başlatır @MelankoliK@MelankoliK senin bildiğin erkeklerden değil namazında niyazında adam.
O kadar günahkar değilim aslında @MelankoliK le önce namaz kılarız sonra uyuruzO günahlarını namazla anca temizlersin
Desene ne varsa E'lerde var bir farklı sensin galiba @gözlemci @MEnes@MelankoliK senin bildiğin erkeklerden değil namazında niyazında adam.
Aynen 5 kişilik geziye gidiyoruz onların 4ü camiye gidiyor ben dışarda müzik dinliyorum
Bu yaramaz zaten boşver bunu. E'lerde var tabi ne varsa.
hahahaha 4. kim?Aynen 5 kişilik geziye gidiyoruz onların 4ü camiye gidiyor ben dışarda müzik dinliyorum
İstanbulOha nerde yaşıyosun cnm
@cookies Senin vücudundan bahsetmemişlerdi bana. Karşılaştırmak istediğine emin misin?Vücut karşılaştırması istiyor Gelsin benle karşılaştırsın @MelankoliK
Evet eminim karşılaştıralım Ben de İstanbul canısıİstanbul
@cookies Senin vücudundan bahsetmemişlerdi bana. Karşılaştırmak istediğine emin misin?
Evet başlatıver nolcakTabi sevaba da girmiş olurum değil mi?
Evet eminim karşılaştıralım Ben de İstanbul canısı
Hmm ben Kıbrıs'tasın ne de olsa diye olaya atladım ama Çok ani oldu, benim biraz düşünmeye ihtiyacım var galibaEvet başlatıver nolcak
Geçen sene çok ders çalıştığım ve sınıfın ilk 10una girdiğim için yatay geçiş yaptım Düşün bakalım ama senle de arkadaş olmak isterimHmm ben Kıbrıs'tasın ne de olsa diye olaya atladım ama Çok ani oldu, benim biraz düşünmeye ihtiyacım var galiba
Ne güzel çalışkan öğrencileri severim, öğrencim olabilirsinGeçen sene çok ders çalıştığım ve sınıfın ilk 10una girdiğim için yatay geçiş yaptım Düşün bakalım ama senle de arkadaş olmak isterim
Cidden diyorum instanda gezdim yüzüne nur inmiş resmen aradığım arkadaş tipiNe güzel çalışkan öğrencileri severim, öğrencim olabilirsin
Ben bilemem nasıl birisin ama yüzün cidden nurlu gibi Anam senle arkadaş olduğumu görse gider 10 rekat namaz kılar düzgün bir insansın diyeİltifatların için teşekkür ediyorum
@denizz19 bak ne diyor @cookies , nasıl buldu beni korkulur bu adamdan
Nasıl bir cümle olmuş öyle. Ne kadar samimiBen bilemem nasıl birisin ama yüzün cidden nurlu gibi Anam senle arkadaş olduğumu görse gider 10 rekat namaz kılar düzgün bir insansın diye