Kaçırdın benceHızlıresim bende açılmıyor ama yorumlara bakacak olursak bir şey kaçırmadım.
Kaçırdın benceHızlıresim bende açılmıyor ama yorumlara bakacak olursak bir şey kaçırmadım.
Girersiniz pota hazır var Ben giremem malum daha önce hiç oynamadım ama girmenize yardımcı olurum potayaPotaya girmek gerek
Sen mi yerleştireceksin potayaGirersiniz pota hazır var Ben giremem malum daha önce hiç oynamadım ama girmenize yardımcı olurum potaya
Evet.O kadar ben çağırıyorum sayı yapmanızı isterimSen mi yerleştireceksin potaya
Top potaya girdiğinde işin zorEvet.O kadar ben çağırıyorum sayı yapmanızı isterim
Hele bir girsin de gerisini sonra düşünürüz Hem 2 toplu oynuycaz belki yani toplar da girebilirTop potaya girdiğinde işin zor
Pota 1 tane değil mi sen de He doğru 2Hele bir girsin de gerisini sonra düşünürüz Hem 2 toplu oynuycaz belki yani toplar da girebilir
1 tane ama 1 taneye 2 tane top neden giremesinPota 1 tane değil mi sen de He doğru 2
Özele gel... Ahahahahha.İğrenç zıplıyorsun.
@MEnes 'in instagram adresini bana gönder. O entel-dantel karakterden nasıl bir tip çıkacak merak ediyorum.
Sevmiyorum hala zaten. Ama beni merak edenin merakını gidermemde bir sakınca görmüyorum.Hani paylaşmayı sevmiyordun
Hadi size iyi cilveleşmelerSevmiyorum hala zaten. Ama beni merak edenin merakını gidermemde bir sakınca görmüyorum.
Kimle neden cilveleşeceğim. Karşımdaki @DarkLegenD la ne cilvesi! Onu ancak sanata boğarım.Hadi size iyi cilveleşmeler
Sokak sanatını da yanına alKimle neden cilveleşeceğim. Karşımdaki @DarkLegenD la ne cilvesi! Onu ancak sanata boğarım.
Gerek yok, benim sanat için kimseye ihtiyacım yok.Sokak sanatını da yanına al
@sokak sanati duymasın gereksiz biri dedin resmenGerek yok, benim sanat için kimseye ihtiyacım yok.
Olayları çarpıtman benim uykuya gitmemi engellemeyecek. Ben kaçar dostlar.@sokak sanati duymasın gereksiz biri dedin resmen
Kendine iyi bakOlayları çarpıtman benim uykuya gitmemi engellemeyecek. Ben kaçar dostlar.