Denizz19--Zor Sevdiğimden

çd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi

- - - Ekleme - - -

Yemeyince orjinal falan filan. İşte sen busun olm . Laflar bana ait lafı sen yiyince sana tapuladım kanka hayırlı olsun
Çd sende kapağı iyi sıkta gaz dahi kaçıramasın

cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim

çd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi

- - - Ekleme - - -

cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim
Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmem
Fazla ileri gitme istersen değerin düşüyor bak. Özenti filan iftira atacağına az düşünde laf yap

o laflar senin icadın zaten
çd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam

- - - Ekleme - - -

o laflar senin icadın zaten
çd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam

aga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin ol
hem lafları sen söylüyon hem sen sinirleniyom ilginç
bu durumda kazanan benim

Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmem
Fazla ileri gitme istersen değerin düşüyor bak. Özenti filan iftira atacağına az düşünde laf yap

bana çocuk mu dedin şimdi.17 yaşındayız olmm büyüdük artık

- - - Ekleme - - -

o da doğru aga

Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d

- - - Ekleme - - -

bana çocuk mu dedin şimdi.17 yaşındayız olmm büyüdük artık

- - - Ekleme - - -

o da doğru aga
Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda

xli emre bli cengiz p li saffet farketmez cevabını alır gider sen o farketmez her türlü cevabınızı alırsınız

aga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin ol
bu durumda kazanan benim
Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin ol

- - - Ekleme - - -

bu durumda kazanan benim
Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin ol

aga bırak boş işleri ben kanıtla konuşur sustururum adamı lafım sana değil yanlış anlama ama benim işim olmaz o dediklerinle kanıtla konuşurum

Vahap iyi düşüncelerin için teşekkürler.Ama şarkıyı zaten kabataslak söyledim dinlediğim zaman eksikliklerin çok fazla olduğunun bende farkındayım ama iyi yorumlarda gelmedi değil