Denizz19--Zor Sevdiğimden

Beğendim gayet güzelmiş sesin dediğin gibi. :)
Aslında bu kadar çabuk beklemiyordum şarkıyı söyleyip videoyu bile paylaşacağını fena derecede şaşırdım. :D

Evet biraz erkene aldım çünkü 1 haftalığına İstanbuldayım o yüzden alabildiğim en erken süreye aldım :)

2.videomu da yakın zamanda paylaşmayı planlıyorum onu da görürsen belki isteğin daha çok artar söyleme konusunda.Ben burada sesimin güzelliğini ya da çirkinliğini paylaşmak istemedim aslında.Benim için bir hobidir şarkı söylemek günün her saatinde,her dakikasında mırıldanırım kendimce bir şeyler.O yüzden sizlerle de paylaşmak benim için çok keyif verici bir şey :)

Normalde ben de çok severim şarkı söylemeyi. Hatta kendimizce kayıt eder sonra izleriz kimilerini ama seninki kadar güzel olmayabilir. :)

Önemli olan ses güzelliği değildir benim yaptığım gibi biraz cesaret gerek sadece :) Zaten beni ses olarak olumsuz eleştirenlerde oldu ama iyi eleştirenlerde oldu sanatçı dediğin bunu kaldırabilmeli :)

Şarkıyı defalarca Sıla'dan dinleyince senden dinlemek bana tuhaf geldi biraz. Sesin çok kötü değil bir enstrüman eşliğinde daha iyi olabilir . Ne çok iyi ne çok kötü :D

Haha ben bir an dönemedim deyince ne demek istediğini anlamadım Ali ama sonradan farkına vardım haha :D

Sesin iyi aslında ama (bende sanki iyi bir sesim var gibi eleştiriyorum. :F) kelime sonundaki ünsüz harflerin üzerinde çok fazla duruyorsun. Birde sesinin hacmini şarkıyla orantılaman gerekir. Senin sesin her yerde aynı hacimde ama şarkının duygusal yoğunluğu neredeyse orada hacmi fazlalaştırman gerekir. Yani sesini daha böyle nasıl desem yükseltmen gerekir.

Bu tamamen benim yorumum. Duygu ağırlıklı şarkılar dinlemekten böyle düşünüyorum sanırım ama bence gönlünden nasıl kopuyorsa öyle söylemeye devam et. Sesin gayet güzel. Buralarda harcanıyorsun!! :)

Sesin iyi aslında ama (bende sanki iyi bir sesim var gibi eleştiriyorum. :F) kelime sonundaki ünsüz harflerin üzerinde çok fazla duruyorsun. Birde sesinin hacmini şarkıyla orantılaman gerekir. Senin sesin her yerde aynı hacimde ama şarkının duygusal yoğunluğu neredeyse orada hacmi fazlalaştırman gerekir. Yani sesini daha böyle nasıl desem yükseltmen gerekir.

Bu tamamen benim yorumum. Duygu ağırlıklı şarkılar dinlemekten böyle düşünüyorum sanırım ama bence gönlünden nasıl kopuyorsa öyle söylemeye devam et. Sesin gayet güzel. Buralarda harcanıyorsun!! :)
Duyguyu sese veren aslında müziktir biraz.Ben müziksiz şarkı söyledim burada ve haliyle o duyguyu alamamana hak verebiliyorum.Yorumun için teşekkürler :)