Sesim güzel olsa ben de çeker paylaşırdım ama yaa çok kıskandım.Evet biraz erkene aldım çünkü 1 haftalığına İstanbuldayım o yüzden alabildiğim en erken süreye aldım
Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d
- - - Ekleme - - -
Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda
rica ederim bu da bnm farkım olsun denizEren çok eski bir konuyu gündeme getirdin teşekkür ederim
Duyguyu sese veren aslında müziktir biraz.Ben müziksiz şarkı söyledim burada ve haliyle o duyguyu alamamana hak verebiliyorum.Yorumun için teşekkürlerSesin iyi aslında ama (bende sanki iyi bir sesim var gibi eleştiriyorum. ) kelime sonundaki ünsüz harflerin üzerinde çok fazla duruyorsun. Birde sesinin hacmini şarkıyla orantılaman gerekir. Senin sesin her yerde aynı hacimde ama şarkının duygusal yoğunluğu neredeyse orada hacmi fazlalaştırman gerekir. Yani sesini daha böyle nasıl desem yükseltmen gerekir.
Bu tamamen benim yorumum. Duygu ağırlıklı şarkılar dinlemekten böyle düşünüyorum sanırım ama bence gönlünden nasıl kopuyorsa öyle söylemeye devam et. Sesin gayet güzel. Buralarda harcanıyorsun!!