Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yemeyince orjinal falan filan. İşte sen busun olm . Laflar bana ait lafı sen yiyince sana tapuladım kanka hayırlı olsunaga ordan burdan duyduğun laflarla gelme bana biraz orjinallik lüften ama![]()
Yemeyince orjinal falan filan. İşte sen busun olm . Laflar bana ait lafı sen yiyince sana tapuladım kanka hayırlı olsunÇd sende kapağı iyi sıkta gaz dahi kaçıramasın
![]()
çd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi
- - - Ekleme - - -
cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim![]()
Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmemçd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi
- - - Ekleme - - -
cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim![]()
Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmemFazla ileri gitme istersen değerin düşüyor bak. Özenti filan iftira atacağına az düşünde laf yap
![]()
o laflar senin icadın zatençd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam
- - - Ekleme - - -
o laflar senin icadın zatençd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam
![]()
Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀do laflar senin icadın zatençd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam
- - - Ekleme - - -
![]()
Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda
bana çocuk mu dedin şimdi.17 yaşındayız olmm büyüdük artık
- - - Ekleme - - -
o da doğru aga![]()
Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d
- - - Ekleme - - -
Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda![]()
Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin olaga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin olhem lafları sen söylüyon hem sen sinirleniyom ilginç
bu durumda kazanan benim
![]()
Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin olaga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin olhem lafları sen söylüyon hem sen sinirleniyom ilginç
bu durumda kazanan benim
![]()
Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d
- - - Ekleme - - -
Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda![]()
Olm 2 ye tek girmeyin adama ezer sizi adam söyliyim size
Xliemre mi takasa laf atıyor güldürme be aga![]()
Doğrudur yeri geldiğinde tapu gibi reytingleri kopyalayıp yapıştırıyorsunaga bırak boş işleri ben kanıtla konuşur sustururum adamı lafım sana değil yanlış anlama ama benim işim olmaz o dediklerinle kanıtla konuşurum
Vahap iyi düşüncelerin için teşekkürler.Ama şarkıyı zaten kabataslak söyledim dinlediğim zaman eksikliklerin çok fazla olduğunun bende farkındayım ama iyi yorumlarda gelmedi değil![]()