Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yemeyince orjinal falan filan. İşte sen busun olm . Laflar bana ait lafı sen yiyince sana tapuladım kanka hayırlı olsun Çd sende kapağı iyi sıkta gaz dahi kaçıramasınaga ordan burdan duyduğun laflarla gelme bana biraz orjinallik lüften ama
Yemeyince orjinal falan filan. İşte sen busun olm . Laflar bana ait lafı sen yiyince sana tapuladım kanka hayırlı olsun Çd sende kapağı iyi sıkta gaz dahi kaçıramasın
çd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi
- - - Ekleme - - -
cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim
Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmem Fazla ileri gitme istersen değerin düşüyor bak. Özenti filan iftira atacağına az düşünde laf yapçd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi
- - - Ekleme - - -
cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim
Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmem Fazla ileri gitme istersen değerin düşüyor bak. Özenti filan iftira atacağına az düşünde laf yap
o laflar senin icadın zaten çd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam
- - - Ekleme - - -
o laflar senin icadın zaten çd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam
Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀do laflar senin icadın zaten çd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam
- - - Ekleme - - -
Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda
bana çocuk mu dedin şimdi.17 yaşındayız olmm büyüdük artık
- - - Ekleme - - -
o da doğru aga
Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d
- - - Ekleme - - -
Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin olaga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin ol hem lafları sen söylüyon hem sen sinirleniyom ilginç bu durumda kazanan benim
Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin olaga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin ol hem lafları sen söylüyon hem sen sinirleniyom ilginç bu durumda kazanan benim
Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d
- - - Ekleme - - -
Olm 2 ye tek girmeyin adama ezer sizi adam söyliyim size
Xliemre mi takasa laf atıyor güldürme be aga
Doğrudur yeri geldiğinde tapu gibi reytingleri kopyalayıp yapıştırıyorsunaga bırak boş işleri ben kanıtla konuşur sustururum adamı lafım sana değil yanlış anlama ama benim işim olmaz o dediklerinle kanıtla konuşurum
Vahap iyi düşüncelerin için teşekkürler.Ama şarkıyı zaten kabataslak söyledim dinlediğim zaman eksikliklerin çok fazla olduğunun bende farkındayım ama iyi yorumlarda gelmedi değil