Denizz19--Zor Sevdiğimden

çd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi :d

- - - Ekleme - - -

Yemeyince orjinal falan filan. İşte sen busun olm . Laflar bana ait lafı sen yiyince sana tapuladım kanka hayırlı olsun :) Çd sende kapağı iyi sıkta gaz dahi kaçıramasın :d

cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim :d

çd warlordla ilgilenirsin ben uğraşamicam şimdi :d

- - - Ekleme - - -

cevap vermicem aga biliyosun ben çakma özenti lafları sevmim :d
Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmem :) Fazla ileri gitme istersen değerin düşüyor bak. Özenti filan iftira atacağına az düşünde laf yap :)

o laflar senin icadın zaten :d çd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam :d

- - - Ekleme - - -

o laflar senin icadın zaten :d çd demirden korksak trene binmezdik aga warlords değil feriştahı gelse sökmez sen ilgilen ben diğer konularla uğraşacam :d

aga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin ol :D hem lafları sen söylüyon hem sen sinirleniyom ilginç :D bu durumda kazanan benim :d

Çocuklara balonlu sakız satan bakkal gibisin kanka ya bakkallarıda ben sevmem :) Fazla ileri gitme istersen değerin düşüyor bak. Özenti filan iftira atacağına az düşünde laf yap :)

bana çocuk mu dedin şimdi.17 yaşındayız olmm büyüdük artık:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

o da doğru aga:D

- - - Ekleme - - -

Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d

- - - Ekleme - - -

bana çocuk mu dedin şimdi.17 yaşındayız olmm büyüdük artık:D

- - - Ekleme - - -

o da doğru aga:D
Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda :)

Bende xliemreyi gönderim bari sana ama o bile lafla yiyor seni be kanka iyisi mi sana cevap yazmayayım. Sükutumdan anlamayan sözümden hiç anlamaz ama 😀d

- - - Ekleme - - -

Yok sana kesinlikle öyle bişey demem. İnce bi laf var orda :)

Xliemre mi takasa laf atıyor güldürme be aga:d

xli emre bli cengiz p li saffet farketmez cevabını alır gider sen o farketmez her türlü cevabınızı alırsınız :D

aga laflar zoruna gitti galiba sinirlenmişsin bak ben gülüp geçiyon biraz sakin ol :D hem lafları sen söylüyon hem sen sinirleniyom ilginç :D bu durumda kazanan benim :d
Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin ol :d

- - - Ekleme - - -

Sinirlensem cevap bile yazamazdın kanka emin ol :d

aga bırak boş işleri ben kanıtla konuşur sustururum adamı lafım sana değil yanlış anlama ama benim işim olmaz o dediklerinle kanıtla konuşurum

Vahap iyi düşüncelerin için teşekkürler.Ama şarkıyı zaten kabataslak söyledim dinlediğim zaman eksikliklerin çok fazla olduğunun bende farkındayım ama iyi yorumlarda gelmedi değil :D