Denizz19--Zor Sevdiğimden

reis düzgün bi şarkı seç öyle söyle daha güzel olacağı kesin şarkı o kadar kötü ki sesin arada kaynamış :D tabi başkaları beğenebilir ama benim en gıcık olduğum tipte şarkılar :d

reis düzgün bi şarkı seç öyle söyle daha güzel olacağı kesin şarkı o kadar kötü ki sesin arada kaynamış :D tabi başkaları beğenebilir ama benim en gıcık olduğum tipte şarkılar :d

Bir konuda da ortak yanımız olsun ya :D Şarkı süper, Sılanın yorumuyla daha da süper oluyor :D

Ben Sılayı beğenerek dinliyorum takas o yüzden şarkılarını da söylemeyi yeğliyorum ve söylerken ayrı bir zevk alıyorum.Ama madem başka bir sanatçıdan başka bir şarkı istiyorsunuz bu sefer de öyle denerim şansımı :) Berkan evet deneme amaçlı bir iki dinlemiş olabilirim videoyu :D görüntü kalitesi,ses kalitesi gibi nedenlerle :)

bu şarkı mı süper yok artık bana 2 saat bu şarkıyı zorla dinletseler nefesimi tutar öldürürüm kendimi :d

- - - Ekleme - - -

görüntü yönetmeni çok iyi onda sorun yok :d

Takas bilmiyorum Sıla dinliyor musun ki pek sanmıyorum dinlediğini dilersen Sıla-Zor Sevdiğimden yazıp bir de ondan dinlersen ziyadesiyle memnun edersin beni.Ben müziksiz söylediğim için duyguyu katamadım ama Sıla iyi söylemiş :)

yav he he :d olm vadiciliğime laf atma her konuda hesabını keserim :D

- - - Ekleme - - -

sılayı yolda görsem tanımam :d

Bence Sılaya bir şans vermelisin takas en azından kendi yazdığı sözlere,yaptığı bestelere,verdiği emeğe binaen.He tabiki sevip sevmemek,dinleyip dinlememek senin tercihin ama duygularını çok derinlerde yaşama gibi bir düşüncen varsa kesinlikle Sıla bunu sana yaşatacak biridir.Ama dinlemediğin bir sanatçı ve şarkıları hakkında da yorum yapmak pek etik değil bence :)

tamam kardeş bakarım bi ara onun söyleyişiyle senin söyleyişim illaki farklıdır

Teşekkürler Orçun.Bugün yarı yarıya düşünceler oluştu.Kimi güzel kimi idare eder kimi güzel değil dedi.Bir dahaki şarkımda yorumların birçoğunu iyiye çevirmeye çalışacağım bakalım :)

bırak bu işleri devlet su işleri :d özentiliği bırakın beyler ordan burdan duyduğunuz laflarla gelmeyin bana :D

- - - Ekleme - - -

bırak bu işleri devlet su işleri :d özentiliği bırakın beyler ordan burdan duyduğunuz laflarla gelmeyin bana :D

- - - Ekleme - - -

Ben o lafı nerden duymşm olm sallama hemen :d Sökmez bize pek tek dizi kafiye bi laf çaksam gidersin geriye :) Bize tekerleme yutturacağına al şu taka tukaları takatukacıya götür beni deli etme :) Devam et böle az sonra sertleşicem merak etme kankamsın diye hafif ağır ye lafları :d

aga ordan burdan duyduğun laflarla gelme bana biraz orjinallik lüften ama :d