reis düzgün bi şarkı seç öyle söyle daha güzel olacağı kesin şarkı o kadar kötü ki sesin arada kaynamış tabi başkaları beğenebilir ama benim en gıcık olduğum tipte şarkılar
Seni yiyende yok mide merhumu kötü bilirdik baştan gömün gitsin merhumu 😀dBir konuda da ortak yanımız olsun ya Şarkı süper, Sılanın yorumuyla daha da süper oluyor
Kanka sen başka konuya git vadi müziklerinden başka bişey dinlediğinden şüpheliyim 😀dbu şarkı mı süper yok artık bana 2 saat bu şarkıyı zorla dinletseler nefesimi tutar öldürürüm kendimi
- - - Ekleme - - -
görüntü yönetmeni çok iyi onda sorun yok
Tırnağımın kiri olsan tırnağımı kesmem o dereceyav he he olm vadiciliğime laf atma her konuda hesabını keserim
- - - Ekleme - - -
sılayı yolda görsem tanımam
Özenti gençlik Orjinal ol olm özenti olma Malatyaya giderken çekersin otostop o kadar yüksekteyim ki görmen sana gerek teleskop 😀dsakalımın teli olsan kesmem sofi olurum o derece
Ben o lafı nerden duymşm olm sallama hemen Sökmez bize pek tek dizi kafiye bi laf çaksam gidersin geriye Bize tekerleme yutturacağına al şu taka tukaları takatukacıya götür beni deli etme Devam et böle az sonra sertleşicem merak etme kankamsın diye hafif ağır ye laflarıbırak bu işleri devlet su işleri özentiliği bırakın beyler ordan burdan duyduğunuz laflarla gelmeyin bana
- - - Ekleme - - -
bırak bu işleri devlet su işleri özentiliği bırakın beyler ordan burdan duyduğunuz laflarla gelmeyin bana
Sesin güzelmiş😉 deniz kardeşim