BesaleT
Emekli
Evet Çağlar.Sakal yoktu ama saç uzundu.Videoda ise saç kısa sakal uzun bu terste bir işlik var 😉
Ondan diyorum ya farklı iki kişi gibi duruyor diye.
Evet Çağlar.Sakal yoktu ama saç uzundu.Videoda ise saç kısa sakal uzun bu terste bir işlik var 😉
O nedenmiş sadece sen, forumun huysuz virjini sen misin 😀d
Bende gülücük koymuştum :blue::blue::blue:okadar gülücü boşuna mı . şaka yaptık yahuu.. birilerine gönderme yaptım sadece ))))))
bide klip üzerinden eleştirilelim göğüsünü açarak gökan özencilik yaparak kızları tavla planın başarısız ))) sesinde hafifi gökah özen esitisi var. ama allahtan sesin ondan daha iyi )))))))
Bende gülücük koymuştum :blue::blue::blue:
tavsiyem gökah özen gördünmü kaç ))) ses benzerliği dışında hafif sesini kullanışında benziyor ama ondan daha iyi bir sesin oldu çok açık ))))
Buna da eyvallah. Göğsümü açmam kasti bir şey değildi aslında o gün ki giyimim bu şekildeydi ve kameraya oynamadım orada aslında Diğer husus Gökhan Özen sesine benzetilmem ki çevremde ses benzerliği olarak benzetenler bulunmakta ama ona benzeme gibi bir lükse de sahip değilim açıkçası
görmedim. bende resimler kapalı
- - - Ekleme - - -
tavsiyem gökah özen gördünmü kaç ))) ses benzerliği dışında hafif sesini kullanışında benziyor ama ondan daha iyi bir sesin oldu çok açık ))))
Sesin güzelmiş
Evet haklısın Berkan açıklaman tam not aldı benden
Sözler süper beyazsoy Şair burda;
Sevgilisi, şairimizin sevgilisini çok sevdiğini sanıyor fakat ona yanıldığını söylüyor: (Bu cümle garip oldu. Mesela sen sevgilinin seni çok sevdiğini düşünüyorsun gibi)
Çok sevdiğimden değil.
Lakin aşık şairimiz herkesi kolay kolay sevemeyeceğini belirterek, sevgilisine aşkını itiraf ediyor.
Zor sevdiğimden
Not: Zor sevmek ne demek? Zor sevmek bir eşyayı alırken zor beğenmek gibi düşünülebilir.
Ya bak mesela, hergün sevgili değiştirenler var ya, işte onlar kolay seviyorlar yani kolay aşık oluyorlar Ama şair kolay aşık olmadığını zor sevdiğini, zor aşık olabildiğini söylüyor. Zor sevdiğimden diyor.zorun anlamını biliyorum da zor sevme olma sevmek için birini kendini zorlamasın bir anda bişey olur seversin yada bir anda görür seversiniz. zor sevme nedeme ondan soruyorum. saçma olmuş zor sevek diye hayatta bir şey olmaz. ha seni çok sevmiyor bende kimseye güven duymuyorum ondan başkasında zor begeneceğim ondan seni bırakmıyorum diyorsa burda da sevgi yok çıkar var. yine şiir oturmuyor yerine
- - - Ekleme - - -
hem sevginin çogu azımı olur ya ))) burda da bu şiiirin zorlam a oldugu anlaşılır. birine aşık olursa bunun miktarı olamaz. abi az aşıgım diye bir şey duydunuz mu ))))))))))))) ya aşıksındır ya değilsinizdir
Tipin güzelmiş panpa.