Denizz19--Zor Sevdiğimden

ilk başta sözleri eleştiriyeyim, şarkısının girişi olmamış gibi agzına oturmamış birde zor sevdiğimden biraz zorlama olmuş :))) zor sevmek diye bişey nedir zor sevmek olur mu yahuu. şöyle olsaydı daha iyi olurdu zor sevdiğimden değil çok sevdiğimden yada başka kelime bulabilirsin zora.. biliyorum farklı bişey olsun diye zoru kulanmışsın ama mantıklı değil ..

sesinde bol bol detone olsada müziksiz söyledin için normal. sesisin gayet iyi en azından sesinin tınısı var çalışırsan daha iyi olur.

şarkının melodisi gayet iyi ..

bu şarkının üstüne çalış bence hit olmazsada bir kasetin 2-3. en iyi şarkısı olabilir

- - - Ekleme - - -

O nedenmiş sadece sen, forumun huysuz virjini sen misin 😀d

okadar gülücü boşuna mı . şaka yaptık yahuu.. birilerine gönderme yaptım sadece :)))))))

Yorumun için teşekkürler evet müziksiz bir şarkı ve söylemesi gerçekten güç oluyor dediğin gibi.Ama şarkı benim değil şarkı Sıla'ya ait bir şarkı Beyazsoy o yüzden benlik bir şey söz konusu değil :) :)

bide klip üzerinden eleştirilelim göğüsünü açarak gökan özencilik yaparak kızları tavla planın başarısız :)))) sesinde hafifi gökah özen esitisi var. ama allahtan sesin ondan daha iyi :))))))))

şimdi hatırladım. şarkıyı dinlediğimde de eleştirmiştim zor sevmek ne demek diye :))))))

bide klip üzerinden eleştirilelim göğüsünü açarak gökan özencilik yaparak kızları tavla planın başarısız :)))) sesinde hafifi gökah özen esitisi var. ama allahtan sesin ondan daha iyi :))))))))

Buna da eyvallah. :) Göğsümü açmam kasti bir şey değildi aslında o gün ki giyimim bu şekildeydi ve kameraya oynamadım orada aslında :) Diğer husus Gökhan Özen sesine benzetilmem ki çevremde ses benzerliği olarak benzetenler bulunmakta ama ona benzeme gibi bir lükse de sahip değilim açıkçası :)

Bende gülücük koymuştum :blue::blue::blue:

görmedim. bende resimler kapalı

- - - Ekleme - - -

Buna da eyvallah. :) Göğsümü açmam kasti bir şey değildi aslında o gün ki giyimim bu şekildeydi ve kameraya oynamadım orada aslında :) Diğer husus Gökhan Özen sesine benzetilmem ki çevremde ses benzerliği olarak benzetenler bulunmakta ama ona benzeme gibi bir lükse de sahip değilim açıkçası :)
tavsiyem gökah özen gördünmü kaç :)))) ses benzerliği dışında hafif sesini kullanışında benziyor ama ondan daha iyi bir sesin oldu çok açık :)))))

görmedim. bende resimler kapalı

- - - Ekleme - - -

tavsiyem gökah özen gördünmü kaç :)))) ses benzerliği dışında hafif sesini kullanışında benziyor ama ondan daha iyi bir sesin oldu çok açık :)))))

Gökhan Özen'i çok severdim en azından eski albümlerinde çok severdim herhalde etkilenişim buradan kaynaklı olsa gerek ses olarak.:)

- - - Ekleme - - -

​Sesin güzelmiş

Teşekkür ederim Onur :)

Sözler süper beyazsoy :D Şair burda;
Sevgilisi, şairimizin sevgilisini çok sevdiğini sanıyor fakat ona yanıldığını söylüyor: (Bu cümle garip oldu. Mesela sen sevgilinin seni çok sevdiğini düşünüyorsun gibi)
Çok sevdiğimden değil.
Lakin aşık şairimiz herkesi kolay kolay sevemeyeceğini belirterek, sevgilisine aşkını itiraf ediyor.
Zor sevdiğimden
Not: Zor sevmek ne demek? Zor sevmek bir eşyayı alırken zor beğenmek gibi düşünülebilir. :)

Sözler süper beyazsoy :D Şair burda;
Sevgilisi, şairimizin sevgilisini çok sevdiğini sanıyor fakat ona yanıldığını söylüyor: (Bu cümle garip oldu. Mesela sen sevgilinin seni çok sevdiğini düşünüyorsun gibi)
Çok sevdiğimden değil.
Lakin aşık şairimiz herkesi kolay kolay sevemeyeceğini belirterek, sevgilisine aşkını itiraf ediyor.
Zor sevdiğimden
Not: Zor sevmek ne demek? Zor sevmek bir eşyayı alırken zor beğenmek gibi düşünülebilir. :)

zorun anlamını biliyorum da zor sevme olma sevmek için birini kendini zorlamasın bir anda bişey olur seversin yada bir anda görür seversiniz. zor sevme nedeme ondan soruyorum. saçma olmuş zor sevek diye hayatta bir şey olmaz. ha seni çok sevmiyor bende kimseye güven duymuyorum ondan başkasında zor begeneceğim ondan seni bırakmıyorum diyorsa burda da sevgi yok çıkar var. yine şiir oturmuyor yerine

- - - Ekleme - - -

hem sevginin çogu azımı olur ya :)))) burda da bu şiiirin zorlam a oldugu anlaşılır. birine aşık olursa bunun miktarı olamaz. abi az aşıgım diye bir şey duydunuz mu :)))))))))))))) ya aşıksındır ya değilsinizdir

zorun anlamını biliyorum da zor sevme olma sevmek için birini kendini zorlamasın bir anda bişey olur seversin yada bir anda görür seversiniz. zor sevme nedeme ondan soruyorum. saçma olmuş zor sevek diye hayatta bir şey olmaz. ha seni çok sevmiyor bende kimseye güven duymuyorum ondan başkasında zor begeneceğim ondan seni bırakmıyorum diyorsa burda da sevgi yok çıkar var. yine şiir oturmuyor yerine

- - - Ekleme - - -

hem sevginin çogu azımı olur ya :)))) burda da bu şiiirin zorlam a oldugu anlaşılır. birine aşık olursa bunun miktarı olamaz. abi az aşıgım diye bir şey duydunuz mu :)))))))))))))) ya aşıksındır ya değilsinizdir
Ya bak mesela, hergün sevgili değiştirenler var ya, işte onlar kolay seviyorlar yani kolay aşık oluyorlar :) Ama şair kolay aşık olmadığını zor sevdiğini, zor aşık olabildiğini söylüyor. Zor sevdiğimden diyor.
Sevgilisi ise şairin kendine sırılsıklam aşık olduğunu düşünüyor. Şair onun yanıldığını söylüyor çok sevdiğimden değil diyor. :)