BesaleT
Süper Emekli
Çağlar teşekkürler anladığın için beni.Eleştiri yağmuruna tutuldum ama bunu zaten sözümü tutmak için paylaştım asıl şarkımla sizlerle birlikte olacağım yakında![]()
Bekliyoruz müzikli şarkını.
Çağlar teşekkürler anladığın için beni.Eleştiri yağmuruna tutuldum ama bunu zaten sözümü tutmak için paylaştım asıl şarkımla sizlerle birlikte olacağım yakında![]()
3.söyleyişin.Ama hem her türlü yoruma açığım dedin hem de eleştiri yağmuru diyorsun![]()
Girişin kötü bence sonradan toparlıyorsun.Zaten müziksiz bir giriş yapmak zordur gibi.
Üstüne mi yazmışım bu seferde vay arkadaş ya . Bi kahve içip geleyim ben ayıkmam lazımKunduradan nefret etmen iyi oldu
Daha iyi şarkılarını bekliyorum kardeşim
![]()
Üstüne mi yazmışım bu seferde vay arkadaş ya . Bi kahve içip geleyim ben ayıkmam lazımKunduradan nefret etmen iyi oldu
Daha iyi şarkılarını bekliyorum kardeşim
![]()
Napalım beso ya kabir biriyim ben direk kro musun diye sorulmayacağı için öyle sordum 😀dKunduradan nefret edilir mi be.Ben çok severim ama tabi kotun altına olmaz bende giymem orası.
![]()
Bekliyoruz müzikli şarkını.Ama avatarındaki fotografla videodaki farklı geldi bana.
![]()
BekliyoruzKahveni iç bugüne yetişmezse yarın iddialı bir şarkıyla sizlerle olurum.Kabataslak söylediğim bir şarkıydı bu benim için.![]()
Haha Emreozan denize hayran kalmış jkaç dakikadır replay yapıyor galiba konuda![]()
O nedenmiş sadece sen, forumun huysuz virjini sen misin 😀dbırakın eleştirilecekse ben eleştiririm)))))))))))))))))
bırakın eleştirilecekse ben eleştiririm)))))))))))))))))
Haha yok artık.O Ses Türkiyeyi izliyorum zaten istediğin şekilde yorum yapabilirsin![]()
ozan denize hayran kalmış jkaç dakikadır replay yapıyor galiba konuda![]()
Müzikli şarkıyı umarım gerçekleştirebilirim.Avatardakiyle videodaki kişi aynı kişidir yani bizzat ben.![]()
Aynen.![]()
O zaman avatardaki halin saç uzun ve sakalsız halin.![]()