WesTxCoasT
Favori Üye
Ya bak mesela, hergün sevgili değiştirenler var ya, işte onlar kolay seviyorlar yani kolay aşık oluyorlarAma şair kolay aşık olmadığını zor sevdiğini, zor aşık olabildiğini söylüyor. Zor sevdiğimden diyor.
Sevgilisi ise şairin kendine sırılsıklam aşık olduğunu düşünüyor. Şair onun yanıldığını söylüyor çok sevdiğimden değil diyor.
konuyu yeni gördüm
kılık kıyafetin saç şeklin kunduran potinin bağrı açıkmı kapalımı söylediğin beni ilgilendirmiyor sadece sesini değerlendireyim)
orta karar bir sesin var.. güzel değil çarpıcı değil ama kötüde değil yani arkadaş ortamınd çok rahatlıkla söyleyebilirsin..
amatör olarak şarkı söylemeye devam et
ama çok daha güzel meslekler var onlarda dahada başarılı olacağına inancım sonsuz
mesela yazıların düşünce tarzın yorumların sesinden daha güzel yazar ol senarist ol mühendis ol pilot ol doktor ol vali ol başbakan ol hepsini yaparsın rahat bir şekilde
ama profesyonel şarkıcı olma derim ??
Cesaretinden ötürü kutlarım öncelikle.
İyi bir sesin var. İyi söylemişsin.
Videoyu 11 kişi izlemiş ama yorum daha fazla gelmiş sankiBuna bağlı olarak ta yine izlemeden yorum atanlar var
Videoyu 11 kişi izlemiş ama yorum daha fazla gelmiş sankiBuna bağlı olarak ta yine izlemeden yorum atanlar var
Yorum sayısı değil yorum yapan kişi sayısı açısından dedim ondan ötürü beyaYorumun fazla olması normal benim rahat 10 mesajım vardır bu mantıkta bak.
Yorum sayısı değil yorum yapan kişi sayısı açısından dedim ondan ötürü beya
Ayıp ediyon kanka ya yazı dediğin nedir ki çiviyle uğraşırken bulunan bişeyYine yazımda bi yanlışlık olmuş kanka o zaman.
Ayıp ediyon kanka ya yazı dediğin nedir ki çiviyle uğraşırken bulunan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?