Denizz19--Zor Sevdiğimden

işte hergün biriyle olan biri kolay sevdiğinden değil sevmediğinden hergün biriyle oluyor. ne zor sevme olur nede kolay sevme sevme anlıktır seversin birden bir haaketi hoşuna gider seversin sevmek için zorlanm yada zorlama olmaz. bu cümle fazla sofistike şiir yazmak için uydurulmuş hayatta olmayan bişey

konuyu yeni gördüm

kılık kıyafetin saç şeklin kunduran potinin bağrı açıkmı kapalımı söylediğin beni ilgilendirmiyor sadece sesini değerlendireyim
)

orta karar bir sesin var.. güzel değil çarpıcı değil ama kötüde değil yani arkadaş ortamınd çok rahatlıkla söyleyebilirsin..

amatör olarak şarkı söylemeye devam et

ama çok daha güzel meslekler var onlarda dahada başarılı olacağına inancım sonsuz

mesela yazıların düşünce tarzın yorumların sesinden daha güzel yazar ol senarist ol mühendis ol pilot ol doktor ol vali ol başbakan ol hepsini yaparsın rahat bir şekilde

ama profesyonel şarkıcı olma derim ??

Yalniz senarist de 1 2 olunmuyor destere

beğenmedim şarkı çok kötü kardeş

Videoyu 11 kişi izlemiş ama yorum daha fazla gelmiş sanki
Buna bağlı olarak ta yine izlemeden yorum atanlar var

ben izledim aga gerisini bilmem

cesartinden dolayı tebrikler deniz şarkıyı beğenmesende cesaretin yeter

Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.Forumda ilk defa bu şekilde deneyim yaşayan kişi unvanına sahip oldum herhalde.Yorumlarınıza göre devamı gelecek gibi klasik bir sözle bitiş cümlemi yapmak istiyorum.Kısa süre sonra bir şarkıyla daha huzurlarınıza çıkabilirim belki belli olmaz.Bu arada destere yorumuna katılıyorum bende kendimde o cevheri seziyorum çoğu zaman ama benim aklımda o tarz bir meslek icrası şuan için görünmüyor

Yorumlayanlar:
1Ben
2xemrexxx
3OzaN
4BesaleT
5Emre5757
6warlords
7takas
8beyazsoy
9destere
10Fks14
11Onur_35
12Orçun_22 (Tipin güzelmiş panpa dedi)
13DarthVADER
14WestXCoast (Karizmasın boşver sesi dedi)
Geriye 12 kişi kalıyor. Demek ki biri izlemeden yorum yazmış. Çabuk söylesin kim o??

Not
eniz de kendi videosunu izlemişse, bu sayı 2ye çıkar