Buğra açıklamış
Teşekkürler beğenmene sevindim
Tam etiketlediğin gibi dizilmişler sol baştan.![]()
Hmm, iyi tanışıp kaynaşmışlardır, hatta üç silahşörler falan olmuşlardır.Buğra açıklamış![]()
Tüm forumu etiketlemek için bu anı beklemişsin.Kardeşim orayi yazmıştı iyi ki çıkmamış o zaman@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @destere @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Aa öyleyse tanışmayalım, öyle kalsın.Adını bile bilmiyorum önce tanışalım![]()
@serhatt 'ın benim yan hesabım olduğu gerçeği?Uuuuu @serhatt izm yayılıyor![]()
Cidden o avatarla herhangi bir şeyi elde edebileceğini düşünüyor musun?Ben bugün elde edeceklerimi elde ettim![]()
Ahahahh tanımıyon mu bizi
Teşekkürler
Sen kendi işine bak nara kurbağaTüm forumu etiketlemek için bu anı beklemişsin.
Aa öyleyse tanışmayalım, öyle kalsın.![]()
@serhatt 'ın benim yan hesabım olduğu gerçeği?![]()
Cidden o avatarla herhangi bir şeyi elde edebileceğini düşünüyor musun?![]()
![]()
Anam üniversiteye gidince herkes zayıflar ben kilo aldım cidden3'ünüz de iyi çıkmış ama ben içlerinde en karizmatiği @denizz19. Kıvırcık marul saçlarından vazgeçmen doğru olmuş. Güzel gülmüşsün ve güneş de üstüne vurunca parlamışsın diyebilirim.
Daha önce diğer Twitter hesabındaki resmini görmüştüm o yüzden biraz kilo almışsın gibi geldi. Az spor yap.@ozgur2113
Sana yorumum yok beklediğim gibisin. Zaten İtiraflar'da göstermiştin yüzünü.@serhatt
Hahaha teşekkürler canım3'ünüz de iyi çıkmış ama ben içlerinde en karizmatiği @denizz19. Kıvırcık marul saçlarından vazgeçmen doğru olmuş. Güzel gülmüşsün ve güneş de üstüne vurunca parlamışsın diyebilirim.
Daha önce diğer Twitter hesabındaki resmini görmüştüm o yüzden biraz kilo almışsın gibi geldi. Az spor yap.@ozgur2113
Sana yorumum yok beklediğim gibisin. Zaten İtiraflar'da göstermiştin yüzünü.@serhatt
İnsan bi iki iltifat eder odun3'ünüz de iyi çıkmış ama ben içlerinde en karizmatiği @denizz19. Kıvırcık marul saçlarından vazgeçmen doğru olmuş. Güzel gülmüşsün ve güneş de üstüne vurunca parlamışsın diyebilirim.
Senle @denizz19 'u görmüştüm ama unutkan olduğum için ve araya daha önce görmediğim @ozgur2113 girince de hatırlayamadım.Ahahahh tanımıyon mu bizi![]()
Beklediğim gibi gıcıksın.İnsan bi iki iltifat eder odun![]()