Buğra açıklamış
Teşekkürler beğenmene sevindim
Tam etiketlediğin gibi dizilmişler sol baştan.
Hmm, iyi tanışıp kaynaşmışlardır, hatta üç silahşörler falan olmuşlardır.Buğra açıklamış
Tüm forumu etiketlemek için bu anı beklemişsin.Kardeşim orayi yazmıştı iyi ki çıkmamış o zaman @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @destere @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Aa öyleyse tanışmayalım, öyle kalsın.Adını bile bilmiyorum önce tanışalım
@serhatt 'ın benim yan hesabım olduğu gerçeği?Uuuuu @serhatt izm yayılıyor
Cidden o avatarla herhangi bir şeyi elde edebileceğini düşünüyor musun?Ben bugün elde edeceklerimi elde ettim
Ahahahh tanımıyon mu bizi
Teşekkürler
Sen kendi işine bak nara kurbağaTüm forumu etiketlemek için bu anı beklemişsin.
Aa öyleyse tanışmayalım, öyle kalsın.
@serhatt 'ın benim yan hesabım olduğu gerçeği?
Cidden o avatarla herhangi bir şeyi elde edebileceğini düşünüyor musun?
Anam üniversiteye gidince herkes zayıflar ben kilo aldım cidden3'ünüz de iyi çıkmış ama ben içlerinde en karizmatiği @denizz19. Kıvırcık marul saçlarından vazgeçmen doğru olmuş. Güzel gülmüşsün ve güneş de üstüne vurunca parlamışsın diyebilirim.
Daha önce diğer Twitter hesabındaki resmini görmüştüm o yüzden biraz kilo almışsın gibi geldi. Az spor yap. @ozgur2113
Sana yorumum yok beklediğim gibisin. Zaten İtiraflar'da göstermiştin yüzünü. @serhatt
Hahaha teşekkürler canım3'ünüz de iyi çıkmış ama ben içlerinde en karizmatiği @denizz19. Kıvırcık marul saçlarından vazgeçmen doğru olmuş. Güzel gülmüşsün ve güneş de üstüne vurunca parlamışsın diyebilirim.
Daha önce diğer Twitter hesabındaki resmini görmüştüm o yüzden biraz kilo almışsın gibi geldi. Az spor yap. @ozgur2113
Sana yorumum yok beklediğim gibisin. Zaten İtiraflar'da göstermiştin yüzünü. @serhatt
İnsan bi iki iltifat eder odun3'ünüz de iyi çıkmış ama ben içlerinde en karizmatiği @denizz19. Kıvırcık marul saçlarından vazgeçmen doğru olmuş. Güzel gülmüşsün ve güneş de üstüne vurunca parlamışsın diyebilirim.
Senle @denizz19 'u görmüştüm ama unutkan olduğum için ve araya daha önce görmediğim @ozgur2113 girince de hatırlayamadım.Ahahahh tanımıyon mu bizi
Beklediğim gibi gıcıksın. Şaka bir yana gözümü @denizz19'dan alamadğım için fazla bakamadım ama iyisin sen de.İnsan bi iki iltifat eder odun