Son düzenleme:
Ben sadece @ozgur2113 e üzülüyorum
Benimle olduğu için sevinmelisin Niye üzülüyon @xemrexxxBen sadece @ozgur2113 e üzülüyorum
Seninle oldu için işteBenimle olduğu için sevinmelisin Niye üzülüyon @xemrexxx
Zaten bi o eksik @xemrexxx yi çağirin
Çatlamaya devam et, biz birbirimizi seviyoruz @xBUGRAxSeninle oldu için işte
Iyy ne işi varmış münasebetsizinZaten bi o eksik @xemrexxx yi çağirin
Gelseydin keşke çok eğlendikCumhur mitingine götüren otobüslere binip dağıtmak vardı bu grubu. @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113 @denizz19 @Yiğitt
Buğra çözümü üretmiş okadar entra dizileri yayınlyıor sonucta
Teşekkürler canım@denizz19 gözlükler ateş ediyor valla süpersiniz ya ?
Maşallah üçünüzde iyi çıkmışsınız
Ben sadece @ozgur2113 e üzülüyorum
Zaten bi o eksik @xemrexxx yi çağirin
Cumhur mitingine götüren otobüslere binip dağıtmak vardı bu grubu. @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113 @denizz19 @Yiğitt
@denizz19 gözlükler ateş ediyor valla süpersiniz ya ?
şu üçlüye bakıp darwin 'e hak vermemek imkansız @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @MEnes @Yiğitt @Aserat @dreamy @turkuazz @ozgur2113 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @kerem @Forumdash @mrt-06Teşekkürler canım
eksik olma Teşekkür ederizMaşallah üçünüzde iyi çıkmışsınız
parlakları kaptım kudur @xBUGRAx @Çiğdemşu üçlüye bakıp darwin 'e hak vermemek imkansız @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @MEnes @Yiğitt @Aserat @dreamy @turkuazz @ozgur2113 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @kerem @Forumdash @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 66030
Darwin bu üçlüyü görse mezarından kalkıp TK'ni tekrar yazar. "Artık elimizde yeterli kanıt var, ama böyle bir kuramı güçlendiren bu görsel verileri paylaşmaya utanıyorum." yazar kitaba.şu üçlüye bakıp darwin 'e hak vermemek imkansız @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @MEnes @Yiğitt @Aserat @dreamy @turkuazz @ozgur2113 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @kerem @Forumdash @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 66030
Etiketlemedim diye çatladın fesatlıktanDarwin bu üçlüyü görse mezarından kalkıp TK'ni tekrar yazar. "Artık elimizde yeterli kanıt var, ama böyle bir kuramı güçlendiren bu görsel verileri paylaşmaya utanıyorum." yazar kitaba.