@ozgur2113 gözüme biraz daha zayıf göründü demek ki önerilerimi dikkate almış. Onun dışında en havalınız hala Deniz. Ama sende ekstra bir şey göremedim pozun bile önceki fotoğrafla aynı.
@ozgur2113 gözüme biraz daha zayıf göründü demek ki önerilerimi dikkate almış. Onun dışında en havalınız hala Deniz. Ama sende ekstra bir şey göremedim pozun bile önceki fotoğrafla aynı.
Ben her zaman olduğum gibiyimdir değişiklik sevmem@ozgur2113 gözüme biraz daha zayıf göründü demek ki önerilerimi dikkate almış. Onun dışında en havalınız hala Deniz. Ama sende ekstra bir şey göremedim pozun bile önceki fotoğrafla aynı.
kız @Maskeli Fedai yi kapma konusunda @Çiğdem @Dosi @vadikızı da sana rakipmiş baksana diyarbakırda gelinlerin %18 i damatlardan büyükmüş @serhatt ı boşver bence bu durumda esas tehlike 3üz evde kalmışlarCumhur mitingine götüren otobüslere binip dağıtmak vardı bu grubu. @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113 @denizz19 @Yiğitt
kız @Maskeli Fedai yi kapma konusunda @Çiğdem @Dosi @vadikızı da sana rakipmiş baksana diyarbakırda gelinlerin %18 i damatlardan büyükmüş @serhatt ı boşver bence bu durumda esas tehlike 3üz evde kalmışlar
Hayrola bu ikidir @Maskeli Fedai ile beni karşı karşıya getiriyorsun Senin vesilenle dün biz o ihtimali değil 0, eksi (-) yaptık yani kimsenin Maskeli'ye olan sevdasına bir engel/rakip değilimkız @Maskeli Fedai yi kapma konusunda @Çiğdem @Dosi @vadikızı da sana rakipmiş baksana diyarbakırda gelinlerin %18 i damatlardan büyükmüş @serhatt ı boşver bence bu durumda esas tehlike 3üz evde kalmışlar
siz üçünüzü paket olarak yazıyorum üçünüz de birbirinden çirkin cadoloz ve betersinizHayrola bu ikidir @Maskeli Fedai ile beni karşı karşıya getiriyorsun Senin vesilenle dün biz o ihtimali değil 0, eksi (-) yaptık yani kimsenin Maskeli'ye olan sevdasına bir engel/rakip değilim
Emre Bey'in etiketine gelince arşivden çıkardı sandım fotoğrafı. Yorumlayayım.
TeşekkürlerEmre Bey'in etiketine gelince arşivden çıkardı sandım fotoğrafı. Yorumlayayım.
Gram samimiyet yok fotoğrafta. @denizz19 popülaritesi o kadar düştü ki, adı sanı duyulmayan hatta var olmayan insanların kendisini takip ettiğini iddaa ediyor. Yahu sen Kıvırcık Marul'sun, kendine gel, patlat oradan bir Sıla şarkısına çektiğin videoyu, yolunu bul. Sizinle buluşup forumda adını güncel tutmayı düşünüyor. Ne günlere kaldın be Deniz Bey.
@denizz19 iyice çökmüşsün, hem ruhsal hem de vücutsal (?) olarak. Artık senin için yeni bir deyim var; "elini sallasan @serhatt lısı." Oraya kadar düştün yani.
@serhatt eh, şöyle böyle gibisin. @ozgur2113 şu ikilinin arasından sıyrılmayı başarmışsınız, sizi tebrik ediyorum.
Defol konumdan!!!Emre Bey'in etiketine gelince arşivden çıkardı sandım fotoğrafı. Yorumlayayım.
Gram samimiyet yok fotoğrafta. @denizz19 popülaritesi o kadar düştü ki, adı sanı duyulmayan hatta var olmayan insanların kendisini takip ettiğini iddaa ediyor. Yahu sen Kıvırcık Marul'sun, kendine gel, patlat oradan bir Sıla şarkısına çektiğin videoyu, yolunu bul. Sizinle buluşup forumda adını güncel tutmayı düşünüyor. Ne günlere kaldın be Deniz Bey.
@denizz19 iyice çökmüşsün, hem ruhsal hem de vücutsal (?) olarak. Artık senin için yeni bir deyim var; "elini sallasan @serhatt lısı." Oraya kadar düştün yani.
@serhatt eh, şöyle böyle gibisin. @ozgur2113 şu ikilinin arasından sıyrılmayı başarmışsınız, sizi tebrik ediyorum.
Halbuki üstüne alınması gereken ilk kişi sensinÜstüme alınmıyorum.
Üstüme alınmıyorum.
@ozgur2113 un her fotoda ağzı açık dikkat ediyorumda Kurtarın beni der gibi içten içe
benim yanımda olduğu için açık, mutluluktan@ozgur2113 un her fotoda ağzı açık dikkat ediyorumda Kurtarın beni der gibi içten içe
Bana öyle gelmiyor @ozgur2113 un pozları mesaj veriyor sen şeytan gibi ele geçirmişsin oda yardım bekliyorbenim yanımda olduğu için açık, mutluluktan
Ele geçirdiğim doğru da yardım beklemiyor, biz çok mutluyuz birlikte @xBUGRAxBana öyle gelmiyor @ozgur2113 un pozları mesaj veriyor sen şeytan gibi ele geçirmişsin oda yardım bekliyor
Önceki fotoğrafta da zayıftım be Üniversite öğrencisiysen tabi zayıflarsın@ozgur2113 gözüme biraz daha zayıf göründü demek ki önerilerimi dikkate almış. Onun dışında en havalınız hala Deniz. Ama sende ekstra bir şey göremedim pozun bile önceki fotoğrafla aynı.