Fesat şey, benden etkilendiğini itiraf et artıkGözlükten yansıyan manzara daha ilgi çekici
Fesat şey, benden etkilendiğini itiraf et artıkGözlükten yansıyan manzara daha ilgi çekici
Şöyle bişey olsaydın o tişörtte zar zor evet derdimFesat şey, benden etkilendiğini itiraf et artık
Neyim eksik bundan söyle allah aşkınaŞöyle bişey olsaydın o tişörtte zar zor evet derdim
Eksiliğini bilemem ama fazlan oldugunu da düşünmuyorumNeyim eksik bundan söyle allah aşkına
Dün ki Avrupa Yakası turumuzdan, kıskananlar çatlasın
Ekli dosyayı görüntüle 67650
@Çiğdem @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @Forumdash @xBUGRAx @Dosi @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @Aserat @mrt-06 @turkuazz @dreamy @12.Adam @xemrexxx @batuhankaralar @DarkLegenD
o zaman beğeniyorsun beniEksiliğini bilemem ama fazlan oldugunu da düşünmuyorum
Ablam ben mesajını çok geç gördüm, görüncede geri dönüş yapmayı unuttum çok çok pardonsana kırgındım ya neyse yazım yinede dün gördüm instagramda @denizz19 e gözlüğüyle ilgili takıldım eskimedi diye
Ablam ben mesajını çok geç gördüm, görüncede geri dönüş yapmayı unuttum çok çok pardon
aaa güldürdün attığımı sanmıştımunutuyonda ben kırıldım deyince niye ilginç diyosun neyse önemli değil
Nefes alma nedenin benim heraldeo zaman beğeniyorsun beni
Seni görsem o zaman o dediğin olabilir belki ama adını bile bilmiyoruzNefes alma nedenin benim heralde
aaa güldürdün attığımı sanmıştım
Demek istediğim tam da bu Beni görmedin etmedin ama benden seni nasıl buldugumu merak ediyorsun Benim kimseyi değerlendirmeye hakkım yok yani Bunu bana direkt söyleyebilirsiniz (zaten kişileri hiç bir zaman tipiyle filan değerlendirmedim. Her zaman şakalaşmak için cevap yazarım Tişört gibi)Seni görsem o zaman o dediğin olabilir belki ama adını bile bilmiyoruz
Niye peki bu gizemli olma ısrarınDemek istediğim tam da bu Beni görmedin etmedin ama benden seni nasıl buldugumu merak ediyorsun Benim kimseyi değerlendirmeye hakkım yok yani Bunu bana direkt söyleyebilirsiniz (zaten kişileri hiç bir zaman tipiyle filan değerlendirmedim. Her zaman şakalaşmak için cevap yazarım Tişört gibi)
Aklım hep onlardaHayır ilginç emojisi attın buluşmadamı kaldı aklın ne oldu
Niye ısrar olsun siz ısrarcısınız Ben kendi halimde takılıyorumNiye peki bu gizemli olma ısrarın
Aklım hep onlarda
çoğu kişi ifşa etti kendini, burada aile gibi olduk ne var kendini saklayacak, saçmalıkNiye ısrar olsun siz ısrarcısınız Ben kendi halimde takılıyorum
Bence de saçmalık niye ifşalıyorsunuzçoğu kişi ifşa etti kendini, burada aile gibi olduk ne var kendini saklayacak, saçmalık
Niye etmeyelimBence de saçmalık niye ifşalıyorsunuz