denizz19 - ozgur2113 - serhatt Buluşması!

ilgi çekici değilsiniz, haliyle tüm ilgiyi gözlük çekiyor :A @denizz19 arka planda olsaydı belki ama başta olunca fotoda ilk dikkat çekici gözlük, sonra senin tişört (çünkü benzerini yiğenime almıştım :A) sonrada arkadaki manzara :A
Bi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz :T:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz :T:
Özellikle yapmadım :A :A
@denizz19 den gözlüğü at, dikkat çekmez. @serhatt an tişortü aman aman atmayalım ama onu siyaha boyasak dikkat çekmez. Sen aslında aralarında parlayan olmuşsun :A (toparladım umarım :A)
Senin giysinin rengi direk yüzüne odaklanmamızı sağlıyor, ama diğer iki kişinin aksesurları ilk ilgiyi alıyor :A )

• Güldürdün
Reactions: Özgür and serhatt
Özellikle yapmadım :A:A
@denizz19 den gözlüğü at, dikkat çekmez. @serhatt an tişortü aman aman atmayalım ama onu siyaha boyasak dikkat çekmez. Sen aslında aralarında parlayan olmuşsun :A (toparladım umarım :A)
Senin giysinin rengi direk yüzüne odaklanmamızı sağlıyor, ama diğer iki kişinin aksesurları ilk ilgiyi alıyor :A )
kaptım parlakları çatla :A

• Güldürdün
Özellikle yapmadım :A:A
Toparladın gerçekten :A Şimdi oldu :A

• Harika