Niye edesiniz (böyle mi gidecek bu sohbet Konu değişek)Niye etmeyelim
Niye edesiniz (böyle mi gidecek bu sohbet Konu değişek)Niye etmeyelim
Böyle gidecek belli Ya konu değiştir ya da konudan defolNiye edesiniz (böyle mi gidecek bu sohbet Konu değişek)
Seve seveBöyle gidecek belli Ya konu değiştir ya da konudan defol
Bi beni yorumlamamışsın, kırıldım birazilgi çekici değilsiniz, haliyle tüm ilgiyi gözlük çekiyor @denizz19 arka planda olsaydı belki ama başta olunca fotoda ilk dikkat çekici gözlük, sonra senin tişört (çünkü benzerini yiğenime almıştım ) sonrada arkadaki manzara
Özellikle yapmadımBi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz
Hayırdır tatlım, seni yorumlamaması niye bu kadar kırdı seni 😡Bi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz
kaptım parlakları çatlaÖzellikle yapmadım
@denizz19 den gözlüğü at, dikkat çekmez. @serhatt an tişortü aman aman atmayalım ama onu siyaha boyasak dikkat çekmez. Sen aslında aralarında parlayan olmuşsun (toparladım umarım )
Senin giysinin rengi direk yüzüne odaklanmamızı sağlıyor, ama diğer iki kişinin aksesurları ilk ilgiyi alıyor )
sen en son benim eve yakın yerdeydin hala öyle miBi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz
@serhatt bunları ele geçirmiş gibi duruyor iyiyseniz ses verinDün ki Avrupa Yakası turumuzdan, kıskananlar çatlasın
Ekli dosyayı görüntüle 67650
@Çiğdem @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @Forumdash @xBUGRAx @Dosi @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @Aserat @mrt-06 @turkuazz @dreamy @12.Adam @xemrexxx @batuhankaralar @DarkLegenD
Toparladın gerçekten Şimdi olduÖzellikle yapmadım
@denizz19 den gözlüğü at, dikkat çekmez. @serhatt an tişortü aman aman atmayalım ama onu siyaha boyasak dikkat çekmez. Sen aslında aralarında parlayan olmuşsun (toparladım umarım )
Senin giysinin rengi direk yüzüne odaklanmamızı sağlıyor, ama diğer iki kişinin aksesurları ilk ilgiyi alıyor )
Teşekkür ederim@ozgur2113 bende yorumu unutmuşum ya sen hepsini geçmişsin gerinde kalmışlar bu arada sakal inanılmaz yakışıyor sana ya
Aaa herkesi yorumlayıp beni yorumlamamak olmazdıHayırdır tatlım, seni yorumlamaması niye bu kadar kırdı seni 😡
Evetsen en son benim eve yakın yerdeydin hala öyle mi
Seni benden başkası yorumlayamaz hayatımAaa herkesi yorumlayıp beni yorumlamamak olmazdı