Niye edesinizNiye etmeyelim![]()
Niye edesinizNiye etmeyelim![]()
Böyle gidecek belliNiye edesiniz(böyle mi gidecek bu sohbet
Konu değişek
)
Seve seveBöyle gidecek belliYa konu değiştir ya da konudan defol
![]()
Bi beni yorumlamamışsın, kırıldım birazilgi çekici değilsiniz, haliyle tüm ilgiyi gözlük çekiyor@denizz19 arka planda olsaydı belki ama başta olunca fotoda ilk dikkat çekici gözlük, sonra senin tişört (çünkü benzerini yiğenime almıştım
) sonrada arkadaki manzara
![]()
Özellikle yapmadımBi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz![]()
Hayırdır tatlım, seni yorumlamaması niye bu kadar kırdı seni 😡Bi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz![]()
kaptım parlakları çatlaÖzellikle yapmadım
@denizz19 den gözlüğü at, dikkat çekmez. @serhatt an tişortü aman aman atmayalım ama onu siyaha boyasak dikkat çekmez. Sen aslında aralarında parlayan olmuşsun(toparladım umarım
)
Senin giysinin rengi direk yüzüne odaklanmamızı sağlıyor, ama diğer iki kişinin aksesurları ilk ilgiyi alıyor)
sen en son benim eve yakın yerdeydin hala öyle miBi beni yorumlamamışsın, kırıldım biraz![]()
@serhatt bunları ele geçirmiş gibi duruyor iyiyseniz ses verinDün ki Avrupa Yakası turumuzdan, kıskananlar çatlasın
Ekli dosyayı görüntüle 67650
@Çiğdem @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @Forumdash @xBUGRAx @Dosi @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @Aserat @mrt-06 @turkuazz @dreamy @12.Adam @xemrexxx @batuhankaralar @DarkLegenD
Onlar sadece benimleyken iyiler
Toparladın gerçektenÖzellikle yapmadım
@denizz19 den gözlüğü at, dikkat çekmez. @serhatt an tişortü aman aman atmayalım ama onu siyaha boyasak dikkat çekmez. Sen aslında aralarında parlayan olmuşsun(toparladım umarım
)
Senin giysinin rengi direk yüzüne odaklanmamızı sağlıyor, ama diğer iki kişinin aksesurları ilk ilgiyi alıyor)
Teşekkür ederim@ozgur2113 bende yorumu unutmuşum ya sen hepsini geçmişsingerinde kalmışlar bu arada sakal inanılmaz yakışıyor sana ya
Aaa herkesi yorumlayıp beni yorumlamamak olmazdıHayırdır tatlım, seni yorumlamaması niye bu kadar kırdı seni 😡
Evetsen en son benim eve yakın yerdeydin hala öyle mi![]()
Seni benden başkası yorumlayamaz hayatımAaa herkesi yorumlayıp beni yorumlamamak olmazdı![]()