Jet Sosyete'nin reytingleriyle uğraşacağına bir spor salonuna yazıl. Gerçi kilo iyidir ya bende de biraz var. Ama senin durum daha ciddi.Anam üniversiteye gidince herkes zayıflar ben kilo aldım cidden
Akrabaların hepsi kilo almışsın diyor
Jet Sosyete'nin reytingleriyle uğraşacağına bir spor salonuna yazıl. Gerçi kilo iyidir ya bende de biraz var. Ama senin durum daha ciddi.Anam üniversiteye gidince herkes zayıflar ben kilo aldım cidden
Akrabaların hepsi kilo almışsın diyor
Resmen forumun kalitesi düşmüş 3 sevimsizin fotosuylaSen girdin ondandir
Ay @ozgur2113 ü begensen neyse de @denizz19 i beğeniyorsun zevksizBeklediğim gibi gıcıksın. Şaka bir yana gözümü @denizz19'dan alamadğım için fazla bakamadım ama iyisin sen de.
Tatlım bana edeceğin iltifatları alayımResmen forumun kalitesi düşmüş 3 sevimsizin fotosuyla
Özgür kilo verirse onu da değerlendirmeye alabilirim. Ama Deniz'in içten gülüşünün yanında sen zorla gülüyormuşsun gibi çıkmış.Ay @ozgur2113 ü begensen neyse de @denizz19 i beğeniyorsun zevksiz
Yanımda @denizz19 varken nasıl içten gülebilirimÖzgür kilo verirse onu da değerlendirmeye alabilirim. Ama Deniz'in içten gülüşünün yanında sen zorla gülüyormuşsun gibi çıkmış.
Doyamadım sana sinirimi böyle alıyorumSen ne taktın la bana yine balık gözlü
Beklediğim gibi gıcıksın. Şaka bir yana gözümü @denizz19'dan alamadğım için fazla bakamadım ama iyisin sen de.
Sen ne taktın la bana yine balık gözlü
Aserat neler diyor böyle 😱 Instagram'daki diğer fotoları görmesin bari. Ateş ediyor onlarDoyamadım sana sinirimi böyle alıyorum
Sevilmek güzel duygu Beğenilmek de.Aserat neler diyor böyle 😱 Instagram'daki diğer fotoları görmesin bari. Ateş ediyor onlar
Deniz fazla abartılıyorsun :S Az paylaş foto bir zahmet
Aserat neler diyor böyle 😱 Instagram'daki diğer fotoları görmesin bari. Ateş ediyor onlar
Deniz fazla abartılıyorsun :S Az paylaş foto bir zahmet
Hemen diss atma be şaka yaptım. İyisin sen de. @ozgur2113Özgür kilo verirse onu da değerlendirmeye alabilirim. Ama Deniz'in içten gülüşünün yanında sen zorla gülüyormuşsun gibi çıkmış.
Aşka kapalıyım