Bahsettiğim spor vücut geliştirme
ben onu spordan saymam spor dediğin futboldur işte
Bahsettiğim spor vücut geliştirme
bayhan harika mı
o zaman deniz de harikalar ötesi diyesim geliyor aga?
sen denizde o kapasite yok mu demeye getiriyon
ben onu spordan saymam spor dediğin futboldur işte
Ergenlik zor.
Çok dar düşünüyorsun spor dediğin sadece futbol mudur?
la olm ne hak yemesinden bahsediyon sen.
aga denizin sesi iyi de bayhan dan bahsediyoz dalga mı geçiyon adamın hakkını yediler yoksa 1.olacaktı harika sesi var
la olm ne hak yemesinden bahsediyon sen.
aga denizin sesi iyi de bayhan dan bahsediyoz dalga mı geçiyon adamın hakkını yediler yoksa 1.olacaktı harika sesi var
çok alıngansın şakaya bile gelemiyon
- - - Ekleme - - -
futbol evrensel bi oyundur futbolu bilen bilir oynayan bilir yaşayan bilir futbol herşeydir
aga bu takas müzikten anlamıyor sanırım
Bayhan'ın sesi güzel değil neresi güzel Ama sonra boşuna söyleniyorsunuz zaten müzikten anlamayan bir kitlenin önüne çıkmam ben.Ama Sıla olsaydı olurdu
aga bu takas müzikten anlamıyor sanırım
takas aga ajdar da çok güzel sesi var demi
bayhan halkın prim verdiği kişilerden di o zamanlar böyle kişileri yarısmalarda sever bizim millet..
ne oldu 3 1 kaset yaptı patladı bayhan sonra kül oldu savruldu
Bayhan'ın sesi güzel değil neresi güzel Ama sonra boşuna söyleniyorsunuz zaten müzikten anlamayan bir kitlenin önüne çıkmam ben.Ama Sıla olsaydı olurdu
- - - Ekleme - - -
Konu tekrar hortladı hadi hayırlısı.Ama takas fitness yapsaydın ve vücudun form kazansaydı belki benim gibi giyinebilirdin.Sonra ben bu şekilde dışarı da çıkan biriyim.He bütün gözler bana bakıyor mu evet bakıyor ama ben halimden memnunum.Takarım kulaklığımı kulağıma görmez gözlerim dünyayı
yav tamam güzel değildi nestro bence adamın sesi süperdi hakkını yediler 3.oldu 1.olmalıydı o zamanlar adam fırtınalar estiriyodu hey gidi hey
beni küçümsedin mi bana mı öyle geldi ben de futbolcuyum deniz anlatamadım heralde illa bana foto mu koyduracaksın he
- - - Ekleme - - -
aga ben anlamıyom sen çok iyi anlıyon zaten
yarın erken kalkmam lazım size iyi geceler
Çağlar Bey şarkı isteklerinizi hala bekliyorum