Denizz19--Dön Demeyi Unuttum

aga denizin sesi iyi de bayhan dan bahsediyoz dalga mı geçiyon adamın hakkını yediler yoksa 1.olacaktı harika sesi var
la olm ne hak yemesinden bahsediyon sen.
bayhandan olsa olsa ajdar iki olur.
allahiın alkoliğini gelip savunuyon bana :) ne kullandıgı belli değil beaa

- - - Ekleme - - -

aga denizin sesi iyi de bayhan dan bahsediyoz dalga mı geçiyon adamın hakkını yediler yoksa 1.olacaktı harika sesi var
la olm ne hak yemesinden bahsediyon sen.
bayhandan olsa olsa ajdar iki olur.
allahiın alkoliğini gelip savunuyon bana :) ne kullandıgı belli değil beaa

Bayhan'ın sesi güzel değil neresi güzel :) Ama sonra boşuna söyleniyorsunuz zaten müzikten anlamayan bir kitlenin önüne çıkmam ben.Ama Sıla olsaydı olurdu :D

- - - Ekleme - - -

çok alıngansın şakaya bile gelemiyon :D

- - - Ekleme - - -

futbol evrensel bi oyundur :D futbolu bilen bilir oynayan bilir yaşayan bilir futbol herşeydir :D

Konu tekrar hortladı hadi hayırlısı.Ama takas fitness yapsaydın ve vücudun form kazansaydı belki benim gibi giyinebilirdin.Sonra ben bu şekilde dışarı da çıkan biriyim.He bütün gözler bana bakıyor mu evet bakıyor ama ben halimden memnunum.Takarım kulaklığımı kulağıma görmez gözlerim dünyayı :)

Bayhan'ın sesi güzel değil neresi güzel :) Ama sonra boşuna söyleniyorsunuz zaten müzikten anlamayan bir kitlenin önüne çıkmam ben.Ama Sıla olsaydı olurdu :D
aga bu takas müzikten anlamıyor sanırım :D
takas aga ajdar da çok güzel sesi var demi :D

bayhan halkın prim verdiği kişilerden di o zamanlar böyle kişileri yarısmalarda sever bizim millet..
ne oldu 3 1 kaset yaptı patladı bayhan :D sonra kül oldu savruldu :D

yav tamam güzel değildi nestro :d bence adamın sesi süperdi hakkını yediler 3.oldu 1.olmalıydı o zamanlar adam fırtınalar estiriyodu hey gidi hey

aga bu takas müzikten anlamıyor sanırım :D
takas aga ajdar da çok güzel sesi var demi :D

bayhan halkın prim verdiği kişilerden di o zamanlar böyle kişileri yarısmalarda sever bizim millet..
ne oldu 3 1 kaset yaptı patladı bayhan :D sonra kül oldu savruldu :D

Bayhan şarkı söyleyince ben bayılacak gibi oluyorum.Zaten isminde bir kere meymelet yok :D

- - - Ekleme - - -

Konu tekrar hortladı hadi hayırlısı.Ama takas fitness yapsaydın ve vücudun form kazansaydı belki benim gibi giyinebilirdin.Sonra ben bu şekilde dışarı da çıkan biriyim.He bütün gözler bana bakıyor mu evet bakıyor ama ben halimden memnunum.Takarım kulaklığımı kulağıma görmez gözlerim dünyayı :)

beni küçümsedin mi bana mı öyle geldi :D ben de futbolcuyum deniz anlatamadım heralde :D illa bana foto mu koyduracaksın he :D

- - - Ekleme - - -

aga ben anlamıyom sen çok iyi anlıyon zaten :kiki:

olm bu popstar yarısmaları hep hikaye yemin ederim.sadece para için yapılıyor..
tekrardan başlatıyorlar şimdide b.k var ya.
milleti hep yiyorlar sms felan ayagına..
birinci olan 1 ay sonra 1 şarkı yapıyor.sonra piyasa gören eden yok.
böyle yarısmlara katlnlarn aklından süphe edrm ben

beni küçümsedin mi bana mı öyle geldi :D ben de futbolcuyum deniz anlatamadım heralde :D illa bana foto mu koyduracaksın he :D

- - - Ekleme - - -

aga ben anlamıyom sen çok iyi anlıyon zaten :kiki:

Cümlemde yanlış anlaşılma oldu sanırım.Ben Popstar jürisinden bahsettim :)

Tartışmaya bak ya zevk meselesi usta bunlar herkesin zevklerinin uyuşmasını bekleyemezsiniz niye tartışıyonuz ki. :D Bayhan takas'a iyi gelir denizz'e kötü normal, denizz böyle giyinmeyi sever takas daha resmi takılmayı sever örneğin tartışılacak bi şey yok. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking