Teşekkür ederimBunu yeni gördüm. Daha çok beğendim, sesini daha iyi kullanmışsın.
Teşekkür ederim
Sürekli söylersem sesimden sıkılanlar olur ve eskisi kadar rağbet görmem.Bu yüzden ara ara yapmak daha iyi.Ama bu hafta yeni bir şarkıyla geleceğim kısmetseYeni şarkılarını bekleriz, yorumlara baktığımda söz vermişsin yenisinin geleceğini ama Mayıs oldu neredeyse gelmemiş!
Sıla yeterli bence seni Göksel'in albümüne alalım. Birazda o parçalardan söylemelisin. Göksel'in şarkılarını yorumlamak ve söylemek gerçekten oldukça zor, o yüzden merak ediyorum o şarkıları nasıl söyleyeceğini. Örn; Öyle Uzaktan'ı söylebilirsin.Sürekli söylersem sesimden sıkılanlar olur ve eskisi kadar rağbet görmem.Bu yüzden ara ara yapmak daha iyi.Ama bu hafta yeni bir şarkıyla geleceğim kısmetse
Sözlerini net bilmiyorum o şarkının o yüzden söyleme durumum pek yok gibi.Ama şuanda hazırladığım şarkı mevcut gibi.İki sanatçı arasındayım bakalım.Sıla olmayacak zaten bu sefer
Sıla yeterli bence seni Göksel'in albümüne alalım. Birazda o parçalardan söylemelisin. Göksel'in şarkılarını yorumlamak ve söylemek gerçekten oldukça zor, o yüzden merak ediyorum o şarkıları nasıl söyleyeceğini. Örn; Öyle Uzaktan'ı söylebilirsin.
Göksel'in başka bir şarkısı da olabilir. Ama yeter ki Göksel olsun. :OSözlerini net bilmiyorum o şarkının o yüzden söyleme durumum pek yok gibi.Ama şuanda hazırladığım şarkı mevcut gibi.İki sanatçı arasındayım bakalım.Sıla olmayacak zaten bu sefer
Belki bir sürpriz yapabilirim belki de bir daha ki ay yaparım Gökselden.Sürpriz olsun 😉
Göksel'in başka bir şarkısı da olabilir. Ama yeter ki Göksel olsun. :O
İyi mi algılayayım kötü mü anlamadımDeniz seni hic böyle tahmin etmiyordum (görüntü olarak)
Saçlarım hiç iyi değildir ve çok serttir aslında.Uzatmaya kalksam bakımı çekilmez bir hal alacağından korkuyorum.O yüzden sıkıntılı bir konu bu.Kıvırcık bir saç yapım var ama orada kısa olduğu için pek belirgin değilBu arada saçına tav oldum @denizz19. :hihi:
Uzat şu saçları omuzlara kadar bence. Eminim çok yakışacaktır sana. Giyim konusunda diyecek bir sözüm yok gayet iyisin bence ama saç konusunda benim dediklerime uymalısın bence. [:'(]
Saçlarım hiç iyi değildir ve çok serttir aslında.Uzatmaya kalksam bakımı çekilmez bir hal alacağından korkuyorum.O yüzden sıkıntılı bir konu bu.Kıvırcık bir saç yapım var ama orada kısa olduğu için pek belirgin değil
İyi mi algılayayım kötü mü anlamadım
Bir gün kısmetse uzatırız görürsün sende Valla nasıl bir saç modelim var inan ben bile bilmiyorumKıvırcık mı yoksa dalgalı mı?
Eğer kıvırcıksa bende uzatma derim ama dalgalı saç erkeklerde çok güzel durur. Özellikle omuza kadar değilde sırta kadar uzattıklarında. Yüzünün uzun saça yakışacağını düşünüyorum ben. Bence dinlemelisin beni pişman olmazsın!!!
Hiperaktif görsellik tam olarak ne demek anlamadım ama renkli bir kişiliğim vardır bunu giyimimde de yansıtırım zaten.Yani beğendin mi hayal kırıklığı mı? Beni nasıl bekliyordunCok hiperaktiv gorunuyorsun gorsellik olarak, giyim kusam buna dahil.
Rahmetli Barış Akarsu'nun saçları çok güzeldi. Çokta severdim kendisini. Özellikle o gözleri yok mu o gözleri...:5:Bir gün kısmetse uzatırız görürsün sende Valla nasıl bir saç modelim var inan ben bile bilmiyorum