Denizz19--Dön Demeyi Unuttum

öncelikle sesin iyi buraya video çekip koyman ise takdire şayan
harbiden neden o kadar açık böğrün :D baba boğazlı giymiş mesela :D

Bu tarz giyim seviyorum diyelim.Ayrıca zaten ev ortamındayım rahatlığı da severim :) Yorum için teşekkürler. :)

arayı nasıl da yumuşatıyom ama :kiki: sesin harika böyle ses görmedim pantolonda süpermiş karizmasın bi de obaaaaaaa :D barıştık mı usta küs kalmayı sevmiyom kimseyle :D bi de beğenim konuyu tamamdır :D

arayı nasıl da yumuşatıyom ama :kiki: sesin harika böyle ses görmedim pantolonda süpermiş karizmasın bi de obaaaaaaa :D barıştık mı usta küs kalmayı sevmiyom kimseyle :D bi de beğenim konuyu tamamdır :D

Takas benim senle zaten problemim yoktu söylediğim gibi bunlara gerek yok.Ben her zaman tarafsız yoruma kaçıyorum yorumlarda.Seninle atışabiliriz,tartışabiliriz ama saygı üslubunu aştığı zaman durum çirkinleşiyor maalesef.O yüzden sorun yok küsmediğim için barışmaya gerek yok :) Eyvallah.

küsmüştün hatta gıcık oluyodun ama benim şöyle bi yapım var biriyle çok kötü kavga etsen tartışsak ya da bana çok kötü bişey yapsa unutuyorum onu gerçek hayatta da böyle kimseyle küs kalamam ama yapılan iyiliği asla unutamam üstüme bi borç yüklenmiş gibi hissedip mutlak karşılığını veririm böyle bi yapım var inan 2-3 gün öncesine kadar senden nefret ediyodum şimdi öyle bişey yok ne olduysa unuttum bile ustaaa :D aslında ilk geldiğinde aramız çok iyiydi hatırlıyon mu oy istiyodum senden :kiki: sende kırmıyodun hiç :D

küsmüştün hatta gıcık oluyodun ama benim şöyle bi yapım var biriyle çok kötü kavga etsen tartışsak ya da bana çok kötü bişey yapsa unutuyorum onu gerçek hayatta da böyle kimseyle küs kalamam ama yapılan iyiliği asla unutamam üstüme bi borç yüklenmiş gibi hissedip mutlak karşılığını veririm böyle bi yapım var inan 2-3 gün öncesine kadar senden nefret ediyodum şimdi öyle bişey yok ne olduysa unuttum bile ustaaa :D aslında ilk geldiğinde aramız çok iyiydi hatırlıyon mu oy istiyodum senden :kiki: sende kırmıyodun hiç :D

Normal hayatta bende çok küs kalmam çabuk pes ederim küskünlüklerden.Evet sana kızgındım hala da aklıma gelince kızıyorum ama küslük çok farklı bir şey.Bazen eleştirilere açık olabilmek gerek takas.Mesela yeri burası değil aslında ama izlediğin diziye eleştiri gelince bunu kabullenebilmelisin.Evet senle ilk zamanlar hatta bu zamana kadar çok iyi anlaştık,oy istedin unutmuyorum elbette güzel günlerdi.Yine iste yine vereyim oy sorun değil işin orasında değilim ben.Geçen ki oylama da yaptığın haksızlık zoruma gitmedi değil ama benim konuyu sürekli güncellemem ki farkındaysan zaten anket konularımı da güncelliyorum sürekli ben :) Tamam takas bir şey olmamış gibi değil de kaldığımız yerden devam ediyormuşuz gibi devam :)

tamam usta sevindim :D bak ben sana haksızlık ettiysem bile sen de bana ettin ama bunu inkar etmeyelim :D ödeşmiş olduk barıştık :kiki: