Çok şaşırdım derken cidden demedi.
Umarım sen de bunu cidden demedin.:uncomfortableness:
Çok şaşırdım derken cidden demedi.
İyi o zaman sen dinlemeyesin diye söylüyorum zaten öyle bir amacım yok.Ayrıca müziksiz şarkı söylediğimi de hatırlayım bir daha
Alınma yahu. Yalan da söyleyebilirdim fakat beğenmedim ben. Zaten herkes beğenmiş benim dışımda.
Müziksiz söylemen zor bir şey ı-onu kabul ediyorum.
Öncelikli olarak ağzına sağlık diyerek konuya gireyim. Sıla'nın şarkısını söylemişsin ve yine Sıla'ya olan hayranlığını dile getirmiş oldun söylediği şarkıyla. Söyleyiş tarzı olarak biraz Gökhan Özen'e 'Özen'mişsin. Özenmişsin derken söyleyiş tarzın benziyor az da olsa. Çıplak sesle çok iyi söylemek zaten mümkün olmayabiliyor. Bu işin eğitimini almamış olmanı da ayrıca katalım işin içine. Detone olmuşluğun var, yani bazı yerlerde hatalı söylemişliğin var. Mesela ses hakimiyetinde sorun var. Bir anda yükseliyor ve bir anda düşüyor. Bu sebeple haliyle detone oluyorsun. Hatalarını amatör olmana, profesyonel olmamana bağlıyorum. Cesaret etmek bile büyük başarı. Seni bu cesaretinden dolayı kutluyorum. Sesin iyi aslında, bu alanda kendini geliştirmelisin. Tekrar tekrar tebrik ediyorum ve ağzına sağlık.
Helal reyiz.
Ses tonlarımız sanırım benziyor.Çünkü Gökhan Özen'e benziyor diyen epey oldu.Sıla'ya olan hayranlığım zaten anlatılmaz yaşanır diyeyim Kendimi bu konuda geliştirmeyi yakın zaman öncesine kadar düşünüyordum ama şuanda mümkün görünmüyor.Teşekkür ederim yorum için ayrıca
Evet, benzerlik var. Niye düşünmüyorsun ki? Rica ederim ayrıca.
Bilmem kendi kendime amatörce söylemek daha güzel geliyor bana
Ya aslında şöyle.Sesime güveniyorum,konservatuar düşünmüştüm ancak şartlar istediğim gibi olmadı.Ama seneye düşünebilirim ygs ye girip belki de
Yani düşündün, ama sınavda iyi sonuç alamadın.
Yok sınavda iyi sonuç aldımda ileriye yönelik bir iş olmaz diye vazgeçtim
İleriye yönelik bence iyi bir atılım olurdu. Sonuç olarak ses sanatçısı olacaksın ve sanatının karşılığında iyi paralarda alacaksın. Tabi bu işi sanat olsun diye yapacaksın, para olsun diye değil.
Söylediğinde haklısın ancak ünlüler camiasını uzaktan takip etmesi daha güzel bence.Sesimi eğitirim ama görüntülerim paylaşım sitelerinde olur.Belki öyle keşfedilirim
Tabi o şekilde de daha başka olur. Gitarist bul mesela, o şekilde geliştir kendini. Çıplak sesle keşfedilmek biraz zor sanki.
O da olur inşallah bir gün.Hatta belki ben öğrenirim