Reklam araları Ne işimize yarayacak kızBen bu akşamdan itibaren kayseriye dönene kadar pek olamıcam kardeşimin yanındayız ve burda tv tek ancak reklam aralarında gelebilirim yanınıza😳
Reklam araları Ne işimize yarayacak kızBen bu akşamdan itibaren kayseriye dönene kadar pek olamıcam kardeşimin yanındayız ve burda tv tek ancak reklam aralarında gelebilirim yanınıza😳
Reklam araları Ne işimize yarayacak kız![]()
Seni 19 kişi kutlamışReklam araları Ne işimize yarayacak kız![]()
@dreamy kutlamamış sadeceSeni 19 kişi kutlamışNekadar popülersin sen öyle
Bakalım 20. kişide olacakmı
![]()
Niye zorluyorsun. Seni sevenler kendisi gelmeli@dreamy kutlamamış sadece![]()
Dreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalıNiye zorluyorsun. Seni sevenler kendisi gelmeli
Aklımda 2 kişi daha var gelmeliydi dediğim![]()
A tabiki severim seni arada kaynamışDreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalı![]()
@Dosi bu yine başlamış atarlı giderli konuşmaya ne iş.Dreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalı![]()
Dreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalı![]()
Fena olmaz
Fena olmazbende o mesaja cevap yazacaktım forum çökmüştü bir ara
![]()
Evet forum tam heyheyli bir tartışma ortasında çöktü, ben de diğer konuda bir şeyler peşindeydim.Fena olmazbende o mesaja cevap yazacaktım forum çökmüştü bir ara
![]()
Kaos peşindemiydin yoksaEvet forum tam heyheyli bir tartışma ortasında çöktü, ben de diğer konuda bir şeyler peşindeydim.Baktım burda da Deniz yine garip garip konuşuyor uğrayayım dedim.
![]()
Gibi gibi ama tam da sayılmaz.Kaos peşindemiydin yoksa![]()
Artık kim devreye girdiyse engel olmuş planınaGibi gibi ama tam da sayılmaz.Kaosun temellerini atıyorduk.
![]()