Doğal kalmasını tercih ederimIyiki uyku beni yendide bu yazıyı görememişimde sana o fırsat verılmemiş
Bu arada gece okudum yazımı ve yazım hatalarımı gördüm
Düzeltsemmi?
Doğal kalmasını tercih ederimIyiki uyku beni yendide bu yazıyı görememişimde sana o fırsat verılmemiş
Bu arada gece okudum yazımı ve yazım hatalarımı gördüm
Düzeltsemmi?
Bekliyoruz bakalım hediyemizi gerçi tahmin ettiğim şeydir muhtemelen.Sana bu akşam 100 binin şerefine çok güzel bir hediye vereceğim takipte kal. @denizz19
Tamam canım ikimiz gibi yazıda doğal kalsınDoğal kalmasını tercih ederim
Aynen bu akşam çiçekleri izliyor muyuzTamam canım ikimiz gibi yazıda doğal kalsın
Her türlüAynen bu akşam çiçekleri izliyor muyuz
Ozaman benden katkı bekleme diğer günlerde Biliyorsun yarın yine eski düzenime döneceğim ama hafta sonu tam gaz devamPc bir iki güne düzelir bugün zaten kanalın yeni programı başlıyor Parlak Takımı Salı ya da Çarşamba inşallah biz
Benim için çiğ tavuk bile yemeni beklerim ben değerli bir insanım Bakalım neler yapacaklar bana
Bırak boş yapmayı da beni tebrik et hediyemi de getir ver cimri .ssÇiğ Tavuk yemek benim de hoşuma gidiyor özellikle tavuk göğsünü ya da tavuk pirzoloyı çiğ ısırıp yemek çok zevkli. Ama sadece ve sadece zararlı olduğu için yiyemiyorum, yani zararı olmasa mideye her türlü yerim. Kıyma, kuşbaşı et, içi temizlenmiş hamsi de bunlar arasında.
Hahhahahha abartma çiğ tavuk yiyemem ben, ama çiğ balık yerimBenim için çiğ tavuk bile yemeni beklerim ben değerli bir insanım Bakalım neler yapacaklar bana
Gelmişken konuyada harika atsan? Böyle doğal içten samimi ve emek verilmiş bir konu es geçilmeyi haketmiyor hemde şu froumda en değer verdiğim arkadaşlarımdan en başlarda gelen sen isen Adını orda anmasamda seni kapsayan bir yazı kısmı varÇiğ Tavuk yemek benim de hoşuma gidiyor özellikle tavuk göğsünü ya da tavuk pirzoloyı çiğ ısırıp yemek çok zevkli. Ama sadece ve sadece zararlı olduğu için yiyemiyorum, yani zararı olmasa mideye her türlü yerim. Kıyma, kuşbaşı et, içi temizlenmiş hamsi de bunlar arasında.
Mahalle baskısı derler buna İsveçliler bilmezHahhahahha abartma çiğ tavuk yiyemem ben ama çiğ balık yerim.
Tamam be!!!!!! Senin için bu hafta yayinlandığın günden itibaren günlük girmeye çalışacağım. Bir dahada böyle baskı uygulama bana
Gelmişken konuyada harika atsan? Böyle doğal içten samimi ve emek verilmiş bir konu es geçilmeyi haketmiyor hemde şu froumda en değer verdiğim arkadaşlarımdan en başlarda gelen sen isen Adını orda anmasamda seni kapsayan bir yazı kısmı var
Bırak boş yapmayı da beni tebrik et hediyemi de getir ver cimri .ss
Banada anlatsana isveçliler anlamazya bunu pek anlamadım mahale baskısı gibiİnceyi aldım Harika
Sen boşver mahalle baskısını Tolstoyevskiye ne bakıyorsun ya hayatında onu tebrik eden hediye alan olmamış çok görmemek lazımBanada anlatsana isveçliler anlamazya bunu pek anlamadım mahale baskısı gibi
Ama @Tolstoyevski hala tebrik etmedi yada tek hediye yeterlimi
Bugün mutlaka oku bebişim gülmekten öleceğinin garantisini veriyorumOzaman benden katkı bekleme diğer günlerde Biliyorsun yarın yine eski düzenime döneceğim ama hafta sonu tam gaz devam
Gerçi senin için sınırlarımı zorlayıp aktifliği bir tık fazlalaştırmaya çabalarım
@Thequeer senimi seçti parlak olarak?
Hakikaten şimdi kafama dank etti acaba ben @Tolstoyevski ye hiç hediye vermedimmi şarkılar hariç?Sen boşver mahalle baskısını Tolstoyevskiye ne bakıyorsun ya hayatında onu tebrik eden hediye alan olmamış çok görmemek lazım
Bugün full aktif olacam zaten forumda. Ay beklentiyi iyice yükselltin bu mesajınlaBugün mutlaka oku bebişim gülmekten öleceğinin garantisini veriyorum
@Aserat benim gibi jüri bulamazsın kolay kolay bak nasıl da promotion yapıyorumHakikaten şimdi kafama dank etti acaba ben @Tolstoyevski ye hiç hediye vermedimmi şarkılar hariç?
Ahanda aklıma bir fikir getirdin
Bugün full aktif olacam zaten forumda. Ay beklentiyi iyice yükselltin bu mesajınla
Benimde senden aşağı kalır yanım yok. Bende zamanında çok programa yeni jüriler katıp program reytinglerine katkıda bulunnuş biriyim Aserat iyi bilir@Aserat benim gibi jüri bulamazsın kolay kolay bak nasıl da promotion yapıyorum
Aynen bu akşam çiçekleri izliyor muyuz