denizz19 100.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler ederim Deniz, daha nice mesajlar yazarsın inşallah. :D

Senin de 30000'e az kalmış. :D
20.000 demek istedin :A @denizz19 askerden dönene kadar olmam diyordum ama ertelendi askerliği benide çok konuşturuyor :A:F
Bir zamanlar çenesi düşük biriydim ama durulduk :D En son mayıs ayında kutlama konum olmuştu :A
Senin mesaj sayına baktım ve ifadem bu oldu 😱 :F
ben 1000'ler kulübüne 13. ayda girmiştim. seninki daha uzunmuş :F

20.000 demek istedin :A @denizz19 askerden dönene kadar olmam diyordum ama ertelendi askerliği benide çok konuşturuyor :A:F
Bir zamanlar çenesi düşük biriydim ama durulduk :D En son mayıs ayında kutlama konum olmuştu :A
Senin mesaj sayına baktım ve ifadem bu oldu 😱 :F
ben 1000'ler kulübüne 13. ayda girmiştim. seninki daha uzunmuş :F
Pardon ya hitine bakmışım :A

Aynen reelde de konuşmayı hiç sevmem zaten, doğal yani. :D

@xBUGRAx sen beni kutlamış mıydın konuya girmişsin de :A

Hasibe'den hediye bile verdim ya. 😱
Hemde benim ev sevdiğim sahneyle gelmişti sende dur izleyeyim tekrar demiştin ya :A
Bence fazla hediye istiyor aç gözlü ya şaşırmadım :F

O dünden kalan hediye bugün de hediye vermen lazım :A tamam tamam unuttum kabul :F
Aha da beklediğim cevap ve düşündüğüm amaç :A

Kiim ben nerde demişim hiç öyle bir şey demedim. :A Yine atarlı giderli konuşuyor demekle hadsizliğe başladı demek farklı şeyler. :A
Denizin algılarında problem var bugün :A @XanTier beni sevmiyor deyip içerlendi akşam akşam, farklı zevklere sahip diye öyle düşünüyormuş :A

Denizin algılarında problem var bugün :A @XanTier beni sevmiyor deyip içerlendi akşam akşam, farklı zevklere sahip diye öyle düşünüyormuş :A
Algılamamakta çok inyankar kendisi (İsmail Abi'min lafıdır çok severim.) :A İlginç ya ne bu böyle, sevgiye bu kadar aç olunur mu. :A Bırak sevmesinler fazla sevgi iyi değildir. :A

Algılamamakta çok inyankar kendisi (İsmail Abi'min lafıdır çok severim.) :A İlginç ya ne bu böyle, sevgiye bu kadar aç olunur mu. :A Bırak sevmesinler fazla sevgi iyi değildir. :A
Ne bileyim oda öyle biri :A her daim ilgi istiyor övgü istiyor. Boşuna konuda belirtmedim bunu :A

Ne bileyim oda öyle biri :A her daim ilgi istiyor övgü istiyor. Boşuna konuda belirtmedim bunu :A
Evet fark ettim, doğru tespitlerinden birini daha yaptın. :A Ben de tam tersi hiiiç umursamam bu durumu, kim ne yaparsa yapsın banane derim. :A Kimse benimle ilgilenmese bile keyfime bakacak ve keyif alacak şeyler bulurum. :A

Evet fark ettim, doğru tespitlerinden birini daha yaptın. :A Ben de tam tersi hiiiç umursamam bu durumu, kim ne yaparsa yapsın banane derim. :A Kimse benimle ilgilenmese bile keyfime bakacak ve keyif alacak şeyler bulurum. :A
Burası benim çöplüğüm git başka yerde kendini anlat :A