Ooo demek bunları da duyacaktım. Böyle naif ve kendi halinde bir insana söylenilecek şey mi la bu, hiç yakıştıramadım.
Ooo demek bunları da duyacaktım. Böyle naif ve kendi halinde bir insana söylenilecek şey mi la bu, hiç yakıştıramadım.
Niye la sen de bana yine hadsizliğe başlamış demişsinOoo demek bunları da duyacaktım. Böyle naif ve kendi halinde bir insana söylenilecek şey mi la bu, hiç yakıştıramadım.
tuttuğunu kopardı DenizTebrikler ederim Deniz, daha nice mesajlar yazarsın inşallah.
20.000 demek istedin @denizz19 askerden dönene kadar olmam diyordum ama ertelendi askerliği benide çok konuşturuyorSenin de 30000'e az kalmış.
Sağ ol canım bir daha ki sefere kendin düşün böyle şeyleri illa kafanıza mı vuralımTebrikler ederim Deniz, daha nice mesajlar yazarsın inşallah.
Huyumdurtuttuğunu kopardı Deniz
ve 20 kişi oldu tebrikler @denizz19
Pardon ya hitine bakmışım20.000 demek istedin @denizz19 askerden dönene kadar olmam diyordum ama ertelendi askerliği benide çok konuşturuyor
Bir zamanlar çenesi düşük biriydim ama durulduk En son mayıs ayında kutlama konum olmuştu
Senin mesaj sayına baktım ve ifadem bu oldu 😱
ben 1000'ler kulübüne 13. ayda girmiştim. seninki daha uzunmuş
O dünden kalan hediye bugün de hediye vermen lazım tamam tamam unuttum kabulHasibe'den hediye bile verdim ya. 😱
@xBUGRAx sen beni kutlamış mıydın konuya girmişsin de
Hemde benim ev sevdiğim sahneyle gelmişti sende dur izleyeyim tekrar demiştin yaHasibe'den hediye bile verdim ya. 😱
Aha da beklediğim cevap ve düşündüğüm amaçO dünden kalan hediye bugün de hediye vermen lazım tamam tamam unuttum kabul
Unutmuşum kız Ne yapayımHemde benim ev sevdiğim sahneyle gelmişti sende dur izleyeyim tekrar demiştin ya
Bence fazla hediye istiyor aç gözlü ya şaşırmadım
Aha da beklediğim cevap ve düşündüğüm amaç
Kiim ben nerde demişim hiç öyle bir şey demedim. Yine atarlı giderli konuşuyor demekle hadsizliğe başladı demek farklı şeyler.Niye la sen de bana yine hadsizliğe başlamış demişsin
Denizin algılarında problem var bugün @XanTier beni sevmiyor deyip içerlendi akşam akşam, farklı zevklere sahip diye öyle düşünüyormuşKiim ben nerde demişim hiç öyle bir şey demedim. Yine atarlı giderli konuşuyor demekle hadsizliğe başladı demek farklı şeyler.
Algılamamakta çok inyankar kendisi (İsmail Abi'min lafıdır çok severim.) İlginç ya ne bu böyle, sevgiye bu kadar aç olunur mu. Bırak sevmesinler fazla sevgi iyi değildir.Denizin algılarında problem var bugün @XanTier beni sevmiyor deyip içerlendi akşam akşam, farklı zevklere sahip diye öyle düşünüyormuş
Ne bileyim oda öyle biri her daim ilgi istiyor övgü istiyor. Boşuna konuda belirtmedim bunuAlgılamamakta çok inyankar kendisi (İsmail Abi'min lafıdır çok severim.) İlginç ya ne bu böyle, sevgiye bu kadar aç olunur mu. Bırak sevmesinler fazla sevgi iyi değildir.
Evet fark ettim, doğru tespitlerinden birini daha yaptın. Ben de tam tersi hiiiç umursamam bu durumu, kim ne yaparsa yapsın banane derim. Kimse benimle ilgilenmese bile keyfime bakacak ve keyif alacak şeyler bulurum.Ne bileyim oda öyle biri her daim ilgi istiyor övgü istiyor. Boşuna konuda belirtmedim bunu
Burası benim çöplüğüm git başka yerde kendini anlatEvet fark ettim, doğru tespitlerinden birini daha yaptın. Ben de tam tersi hiiiç umursamam bu durumu, kim ne yaparsa yapsın banane derim. Kimse benimle ilgilenmese bile keyfime bakacak ve keyif alacak şeyler bulurum.
Burası benim çöplüğüm git başka yerde kendini anlat