denizz19 100.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pc bir iki güne düzelir bugün zaten kanalın yeni programı başlıyor Parlak Takımı :A Salı ya da Çarşamba inşallah biz :A
Ozaman benden katkı bekleme diğer günlerde :( Biliyorsun yarın yine eski düzenime döneceğim ama hafta sonu tam gaz devam :Z
Gerçi senin için sınırlarımı zorlayıp aktifliği bir tık fazlalaştırmaya çabalarım :A
@Thequeer kimi seçti acaba parlak olarak? :A

Son düzenleme:
Benim için çiğ tavuk bile yemeni beklerim ben değerli bir insanım :A Bakalım neler yapacaklar bana :A

Çiğ Tavuk yemek benim de hoşuma gidiyor özellikle tavuk göğsünü ya da tavuk pirzoloyı çiğ ısırıp yemek çok zevkli. Ama sadece ve sadece zararlı olduğu için yiyemiyorum, yani zararı olmasa mideye her türlü yerim. Kıyma, kuşbaşı et, içi temizlenmiş hamsi de bunlar arasında.

Çiğ Tavuk yemek benim de hoşuma gidiyor özellikle tavuk göğsünü ya da tavuk pirzoloyı çiğ ısırıp yemek çok zevkli. Ama sadece ve sadece zararlı olduğu için yiyemiyorum, yani zararı olmasa mideye her türlü yerim. Kıyma, kuşbaşı et, içi temizlenmiş hamsi de bunlar arasında.
Bırak boş yapmayı da beni tebrik et hediyemi de getir ver cimri .ss

Benim için çiğ tavuk bile yemeni beklerim ben değerli bir insanım :A Bakalım neler yapacaklar bana :A
Hahhahahha abartma çiğ tavuk yiyemem ben, ama çiğ balık yerim :A
Tamam be!!!!!! Senin için bu hafta yayınlandığın günden itibaren günlük girmeye çalışacağım. Bir dahada böyle baskı uygulama bana :kizgin:

Gelmişken konuyada harika atsan? :T: Böyle doğal içten samimi ve emek verilmiş bir konu es geçilmeyi haketmiyor hemde şu froumda en değer verdiğim arkadaşlarımdan en başlarda gelen sen isen :love1: Adını orda anmasamda seni kapsayan bir yazı kısmı var :A

Hahhahahha abartma çiğ tavuk yiyemem ben :A ama çiğ balık yerim.
Tamam be!!!!!! Senin için bu hafta yayinlandığın günden itibaren günlük girmeye çalışacağım. Bir dahada böyle baskı uygulama bana :kizgin:

Gelmişken konuyada harika atsan? :T: Böyle doğal içten samimi ve emek verilmiş bir konu es geçilmeyi haketmiyor hemde şu froumda en değer verdiğim arkadaşlarımdan en başlarda gelen sen isen :love1: Adını orda anmasamda seni kapsayan bir yazı kısmı var :A
:A Mahalle baskısı derler buna :A İsveçliler bilmez :F

Bırak boş yapmayı da beni tebrik et hediyemi de getir ver cimri .ss

Haklısın buyur hediyen :A

cicek2.jpg

Ozaman benden katkı bekleme diğer günlerde :( Biliyorsun yarın yine eski düzenime döneceğim ama hafta sonu tam gaz devam :Z
Gerçi senin için sınırlarımı zorlayıp aktifliği bir tık fazlalaştırmaya çabalarım :A
@Thequeer senimi seçti parlak olarak? :A
Bugün mutlaka oku bebişim gülmekten öleceğinin garantisini veriyorum :A

Sen boşver mahalle baskısını Tolstoyevskiye ne bakıyorsun ya hayatında onu tebrik eden hediye alan olmamış çok görmemek lazım :A
Hakikaten şimdi kafama dank etti acaba ben @Tolstoyevski ye hiç hediye vermedimmi şarkılar hariç?
(b)
Ahanda aklıma bir fikir getirdin :Z

Bugün mutlaka oku bebişim gülmekten öleceğinin garantisini veriyorum :A
Bugün full aktif olacam zaten forumda. Ay beklentiyi iyice yükselltin bu mesajınla :A

@Aserat benim gibi jüri bulamazsın kolay kolay bak nasıl da promotion yapıyorum :A
Benimde senden aşağı kalır yanım yok. Bende zamanında çok programa yeni jüriler katıp program reytinglerine katkıda bulunnuş biriyim :A Aserat iyi bilir :A
en son Emre isimli arkadaşın dizinin reytingini 2-3 e katlatmıştım herkesi diziyi okumaya çağırarak :A