Okadar sohbetlerimiz oldu bilirim benAyy sen benim gönlümü nerden biliyorsun
Yeminle özgüveni patlıyor bu hatununOkadar sohbetlerimiz oldu bilirim ben
Bunun özgüvenle ne alakası var be????Yeminle özgüveni patlıyor bu hatunun
Beğenmene sevindimTebrikleri uzatmayı pek sevmiyorum, tebrik ederim kanka Forumun en önemli isimlerindensin şüphesiz, orjinal kişiliğinle her yerde ön plana çıkarsın.
hediyelerin
konu da güzel olmuş. @Dosi
Tebrikleri uzatmayı pek sevmiyorum, tebrik ederim kanka Forumun en önemli isimlerindensin şüphesiz, orjinal kişiliğinle her yerde ön plana çıkarsın.
hediyelerin
konu da güzel olmuş. @Dosi
Aşkım tebrik ederim, nice 100 binli mesajlara inşallah. Kaliteli hediyelerin.
Takılıyorum bebeğimBunun özgüvenle ne alakası var be????
Unutmaki zamanında biraz canın sıkkın olduğunda yıllardır sohbet ettiklerin bile seni anlamazken ben hissederdim. En azından üzgün olduğunda üstüne gelinmemesi gerektiğini sana biraz zaman verilmesi gerektiğini biliyorum ve belkide biz oyüzden hiç tartışmalar yaşamadık...bilmiyorum.
Kimseyi tam olarak tanıyamazsın ama buradaki arkadaşlarımdan en iyi seni tanıdığımı düşünüyorum
Beğenmene sevindim
Bebeğim lafını @Thequeer denmi kaptınSerhat teşekkür ederim ederim de Sıla dizisi ne alaka herhalde isimle alakalı diye verdin
Ozmoturk KÇ'de verebilirsin ölmezdin ya teşekkürler.
Yiğitçiğim teşekkür ederim Kazancı Bedii ne alaka desem de öpüyorum
ÇİĞDEM teşekkürler kız hep aynı hediyeleri ısıtıp ısıtıp versen de güzel
Takılıyorum bebeğim
Şu an o şarkıyı dinliyordum ve çok sevdiğim bir şarkıdır. Sana armağan ettim, kalite.Serhat teşekkür ederim ederim de Sıla dizisi ne alaka herhalde isimle alakalı diye verdin
Takılıyorum bebeğim
Teşekkür ederim o zamanŞu an o şarkıyı dinliyordum ve çok sevdiğim bir şarkıdır. Sana armağan ettim, kalite.
neyse bende artık kalkayım. Kahvaltı zamanıİçimden geldi klişe olmayı sevmem
hhaha verdiğimiz hediyeyi geri alıyoruz bir süre sonra tekrar vermek için hayat pahalıSerhat teşekkür ederim ederim de Sıla dizisi ne alaka herhalde isimle alakalı diye verdin
Takılıyorum bebeğim
Tamam afiyet olsun ben de şimdi çıkacağım akşam bakarımneyse bende artık kalkayım. Kahvaltı zamanı
ve Fazileti izleyeyim.
Dün Bizim hikayenin konusunu bulamadım yorumumu fragman konusunda yaptım. Seni etiketlemiştim
Aynen sende Pembe oluyorsun bu durumdahhaha verdiğimiz hediyeyi geri alıyoruz bir süre sonra tekrar vermek için hayat pahalı
cennet mahallesinde pembe kız istemeye geldikelridne yunusların lokumunu yada çikoaltasını saklayıp diğer kız istemey geldikleridne yine onu ikram ederdi galiba öyle bir sahne vardı @mrt-06
Az tadını çıkarayım
Olurum ayoll ben pembe oynak balinada @xemrexxx @mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60Aynen sende Pembe oluyorsun bu durumda
Az tadını çıkarayım
Pembe benim her zaman.