denizz19 100.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende daha takım elbise işini soracaktım :D

Sen bakma @denizz19 a onun dili söylesede gönlü söylemiyor o lafları. Sever @Aserat ı :D
Bugün bakacağız bir şeyler bakalım beğenirsek alırız artık. :A

Zaten önemli değil ben de kaos aradım her zamanki gibi maksat gırgır olsun. :A

Tebrikleri uzatmayı pek sevmiyorum, tebrik ederim kanka :D Forumun en önemli isimlerindensin şüphesiz, orjinal kişiliğinle her yerde ön plana çıkarsın. :D

hediyelerin :D
http://www.***/wp-content/uploads/2014/03/esra-eron-s%C4%B1la-zeynep-be%C5%9Ferler.jpg
gencler-sabanci-bahari-nda-sila-ile-cosacak-4524416_8922_o.jpg
419783718158.jpg
konu da güzel olmuş. :D @Dosi

Yeminle özgüveni patlıyor bu hatunun :F
Bunun özgüvenle ne alakası var be????
Unutmaki zamanında biraz canın sıkkın olduğunda yıllardır sohbet ettiklerin bile seni anlamazken ben hissederdim. En azından üzgün olduğunda üstüne gelinmemesi gerektiğini sana biraz zaman verilmesi gerektiğini biliyorum ve belkide biz oyüzden hiç tartışmalar yaşamadık...bilmiyorum.
Kimseyi tam olarak tanıyamazsın ama buradaki arkadaşlarımdan en iyi seni tanıdığımı düşünüyorum :D

Tebrikleri uzatmayı pek sevmiyorum, tebrik ederim kanka :D Forumun en önemli isimlerindensin şüphesiz, orjinal kişiliğinle her yerde ön plana çıkarsın. :D

esra-eron-s%C4%B1la-zeynep-be%C5%9Ferler.jpg
419783718158.jpg
Beğenmene sevindim :D

@xemrexxx den sonra 2.kişi oldun 100 e darısı bizim başımızada @denizz19 :Z

tam 1 yıl önce Benim Albümüm 1.sezonu kazanınca hediye etmiştim sana, sana verebileceğim en iyi hediyede o zaten tekrar hayrını gör :Z:Z:Z
l1208Q.jpg

esra-eron-s%C4%B1la-zeynep-be%C5%9Ferler.jpg
419783718158.jpg

Aşkım tebrik ederim, nice 100 binli mesajlara inşallah. :Z Kaliteli hediyelerin. :bhr:

54665d34f6309a10e04836fc

sila-1.jpg

ben susayım Sıla konuşsun :bhr: @denizz19

Kırgın Çiçekler koymaya gönlüm razı olmadı:A

@xemrexxx den sonra 2.kişi oldun 100 e darısı bizim başımızada @denizz19 :Z

tam 1 yıl önce Benim Albümüm 1.sezonu kazanınca hediye etmiştim sana, sana verebileceğim en iyi hediyede o zaten tekrar hayrını gör :Z:Z:Z
l1208Q.jpg

Serhat teşekkür ederim ederim de Sıla dizisi ne alaka herhalde isimle alakalı diye verdin :A

Ozmoturk :F KÇ'de verebilirsin ölmezdin ya :A teşekkürler.

Yiğitçiğim teşekkür ederim Kazancı Bedii ne alaka desem de :F öpüyorum :A

ÇİĞDEM teşekkürler kız :A hep aynı hediyeleri ısıtıp ısıtıp versen de güzel :F

Bunun özgüvenle ne alakası var be????
Unutmaki zamanında biraz canın sıkkın olduğunda yıllardır sohbet ettiklerin bile seni anlamazken ben hissederdim. En azından üzgün olduğunda üstüne gelinmemesi gerektiğini sana biraz zaman verilmesi gerektiğini biliyorum ve belkide biz oyüzden hiç tartışmalar yaşamadık...bilmiyorum.
Kimseyi tam olarak tanıyamazsın ama buradaki arkadaşlarımdan en iyi seni tanıdığımı düşünüyorum :D

Beğenmene sevindim :D
Takılıyorum bebeğim :A

Serhat teşekkür ederim ederim de Sıla dizisi ne alaka herhalde isimle alakalı diye verdin :A

Bebeğim lafını @Thequeer denmi kaptın :A
pek kullanmazsın sen :A

Şu an o şarkıyı dinliyordum ve çok sevdiğim bir şarkıdır. Sana armağan ettim, kalite. :Z :A

hhaha verdiğimiz hediyeyi geri alıyoruz bir süre sonra tekrar vermek için hayat pahalı :A

cennet mahallesinde pembe kız istemeye geldikelridne yunusların lokumunu yada çikoaltasını saklayıp diğer kız istemey geldikleridne yine onu ikram ederdi galiba öyle bir sahne vardı @mrt-06 :F :F :F

hhaha verdiğimiz hediyeyi geri alıyoruz bir süre sonra tekrar vermek için hayat pahalı :A

cennet mahallesinde pembe kız istemeye geldikelridne yunusların lokumunu yada çikoaltasını saklayıp diğer kız istemey geldikleridne yine onu ikram ederdi galiba öyle bir sahne vardı @mrt-06 :F :F :F
Aynen sende Pembe oluyorsun bu durumda :A

@mrt-06 Deniz hala 100.000😱
Nezaman ilk adımi atacan @denizz19 ??
Az tadını çıkarayım :F