denizz19 100.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonrada sen fırfırık oldun :A
Arkadaşım ol yeter, böylesi daha güzel :A
Hadi hadi baktın beni elde edemedin buradaki elde etmek kazanamadın anlamında @mrt-06 :F sonra kendini naza çekme girişimine başladın :A

Potansiyel olsa bile ben en aktif oduğum zamanlarda bile ayda 400 falan yazdım en fazla. :A Yani ayda 400 yazarak 94 bin mesajı 20 yıla anca yazarım. :A :A Bu yüzden aman kalsın gerek yok az ve öz olması iyidir. :A

Şarkı sözüne gönderme de yaparmış. :A
:A Dosi ile 1 ay takıl çenen açılır :A

Potansiyel olsa bile ben en aktif oduğum zamanlarda bile ayda 400 falan yazdım en fazla. :A Yani ayda 400 yazarak 94 bin mesajı 20 yıla anca yazarım. :A :A Bu yüzden aman kalsın gerek yok az ve öz olması iyidir. :A

Şarkı sözüne gönderme de yaparmış. :A
Şimdi de dilime dolandı mırıldanıyorum :A

@denizz19 Tebrikler koca çene :A

Al bu da hediyen. Hiç dinlememişsindir kesin, bir bak bakalım nasılmış :A

Hadi hadi baktın beni elde edemedin buradaki elde etmek kazanamadın anlamında @mrt-06 :F sonra kendini naza çekme girişimine başladın :A

Haha sen daha ilk muhabbet zamanımızda beni bir arkadaşına ayarlamaya çalıştın buz gibi soğumuştum senden anında :A

ikinci mesaja gelince benim çene senle açılıyor, sen gidince mesaj sayı duraklar yine :A @MEnes sana takılırsa çok yazar :A

Benim çenem normalde zaten açıktır başladım mı konuşmaya zor susarım yani günlük hayatta. :A Ama burada o kadarına ulaşmam zor parmaklarım usanır. :A
Şimdi de dilime dolandı mırıldanıyorum :A
Bazen bende de anlamsızca bazı şarkılar dolanır dilime ve sinirimi bozar sevmediğim şarkılar olunca özellikle. :A

Haha sen daha ilk muhabbet zamanımızda beni bir arkadaşına ayarlamaya çalıştın buz gibi soğumuştum senden anında :A

ikinci mesaja gelince benim çene senle açılıyor, sen gidince mesaj sayı duraklar yine :A @MEnes sana takılırsa çok yazar :A
Kime ayarlamıştım acaba Allah kuru iftiradan korusun :A

@Aserat Deniz senden hediye olarak maaşına zam istiyormuş :A gelde kutla Deniz'i :A

Ben kime takılırsam takılayım kaçarım bir süre sonra. :A Maksimumum bellidir fazlası zarar. :A

Bilmem genel bir itici tavrı var bu aralar pek sempatik gelmiyor :D gerçekten böyle düşünüyorum güldüğüme bakma.

O kuru iftira espri tatlım İsveçliler anlamaz :A
Evet bir çok şeyi anlamadığım için yanlış anlaşılmalar oldu çok zamanında :D

Aa niye ne oldu?

Unutmadıysan ozamam iftira atmakla suçlama 😡

Buradaki mesaj sayıları sayılmıyor, çeneyi bol calıştıra bilirsin kutlama konularında :A
O da güzelmiş. Valla bugün düğün alışveriş falan var şimdilik takılıyorum, yakında kaçarım. :A
Bilmem genel bir itici tavrı var bu aralar pek sempatik gelmiyor :D gerçekten böyle düşünüyorum güldüğüme bakma.

O kuru iftira espri tatlım İsveçliler anlamaz :A
Kimden bahsettiğini merak ettirdin doğrusu ilgiinç. :A

O da güzelmiş. Valla bugün düğün alışveriş falan var şimdilik takılıyorum, yakında kaçarım. :A

Kimden bahsettiğini merak ettirdin doğrusu ilgiinç. :A
Bende daha takım elbise işini soracaktım :D

Sen bakma @denizz19 a onun dili söylesede gönlü söylemiyor o lafları. Sever @Aserat ı :D