Reklam araları Ne işimize yarayacak kızBen bu akşamdan itibaren kayseriye dönene kadar pek olamıcam kardeşimin yanındayız ve burda tv tek ancak reklam aralarında gelebilirim yanınıza😳
Reklam araları Ne işimize yarayacak kızBen bu akşamdan itibaren kayseriye dönene kadar pek olamıcam kardeşimin yanındayız ve burda tv tek ancak reklam aralarında gelebilirim yanınıza😳
Reklam araları Ne işimize yarayacak kız
Seni 19 kişi kutlamışReklam araları Ne işimize yarayacak kız
@dreamy kutlamamış sadeceSeni 19 kişi kutlamışNekadar popülersin sen öyleBakalım 20. kişide olacakmı
Niye zorluyorsun. Seni sevenler kendisi gelmeli@dreamy kutlamamış sadece
Dreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalıNiye zorluyorsun. Seni sevenler kendisi gelmeli
Aklımda 2 kişi daha var gelmeliydi dediğim
A tabiki severim seni arada kaynamışDreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalı
@Dosi bu yine başlamış atarlı giderli konuşmaya ne iş.Dreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalı
Dreamy'de beni seviyor sevmiyorsa hatayı kendinde aramalı
Fena olmaz
Fena olmazbende o mesaja cevap yazacaktım forum çökmüştü bir ara
Evet forum tam heyheyli bir tartışma ortasında çöktü, ben de diğer konuda bir şeyler peşindeydim.Fena olmazbende o mesaja cevap yazacaktım forum çökmüştü bir ara
Kaos peşindemiydin yoksaEvet forum tam heyheyli bir tartışma ortasında çöktü, ben de diğer konuda bir şeyler peşindeydim.Baktım burda da Deniz yine garip garip konuşuyor uğrayayım dedim.
Gibi gibi ama tam da sayılmaz.Kaos peşindemiydin yoksa
Artık kim devreye girdiyse engel olmuş planınaGibi gibi ama tam da sayılmaz.Kaosun temellerini atıyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?