değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

Dün girmediğimden görmedim. Hoş hikâyeymiş. Tamamını şimdi okudum.

sağolun.

ama gerçekten ben onunla çıkacak mıydım?hayır,çıkmayacaktım.çok yakın bir arkadaşım oldu o günden sonra ve o günü bir daha aklımıza bile getirmedik.gökberk denen eleman da ortalıkta görünmedi.ben de bu ara 12'lerdeki o kızı unutabilmek için harıl harıl başka kız arıyordum ve sonunda buldum.adını feriha koydum
şaka tabi feriha neymiş,ben buna berfu diycem.beğenmezseniz değiştirtebilirsiniz.neyse berfu da geçen sene 9/b'de olduğu için biz çok yüzyüze görüşmezdik,bu sene hangi sınıfa gitti bilmiyordum,o sene ilk defa doğru düzgün görmüştüm o gün otobüs durağında.benim otobüs kaçmış ben montu falan yere fırlatıp koşmaya başlamıştım otobüse,arkamdan o getirdi bunu düşürdün diye.ne düşürmesi kendim bizzat fırlattım,ama bunla alay etmeyecek kadar nazikti.teşekkür ettim kentkartı basıp arka sıralara gittim topallaya topallaya belki biri görür yol verir diye ama insanlar da salak değildi tabi az önce usain bolt terk bir şekilde koşuyordum çünkü.neyse zaten bir iki durak sonra da yer açıldı.

Son düzenleme:
valla moralimi yükseltionuz

ertesi gün geldi montunu yine düşürmedin dimi dedi bana,yanımda bizim sınıftan birkaç panpam da vardı.ehehe yok ya sağol dün şeettiğin için dedim,o da güldü ve uzaklaştı."çok tatlı kız lan" dedim mırıldanarak ama yanımdaki veletler duydu her şeyi vaaay bilgesuyla yiyişeli kaç gün oldu ne abazaymışsın falan diye bana takıldılar aklı sıra.başlamayan bir ilişkinin bitmesini beklemeye gerek yok.her şeyi geçtim sadece bi kıza küçük bi kompliman bu,ne kadar ruhsuzlardı.yanlış olmasın hepsini çok severim o zamanki adıyla 10/F hepsi adam gibi adamlardır,ama bazen de işte böyle...neyse biz bahçeye çıktık maç ediyoruz,turnuvanın 2. maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz geçen seneki b'lerden toplam 4 adam var kadrolarında ve onlardan nefret ettiğimizi biliyorsunuz.(ilk maçın skorunu hatırlamıyorum ya 5-2 ya da 6-3 biz kazanmıştık).3'e 2 kapışıyoruz,ben aldım topu gittim tam kalenin önündeyim aşırtma yapayım derken topu 80 metreden auta yolladım.berfu da bunu gördü.

,ben aldım topu gittim tam kalenin önündeyim aşırtma yapayım derken topu 80 metreden auta yolladım.
atma ziya
[/FONT]

@147 tamam ezme lütfen
bir güiza değilim

bu benim ona üst üste 2. rezil oluşumdu,kız kahkahalarla gülerek camdan çekildi zaten.hay anasını o sinirle takımdan çıkmak istedim o an.daha kıza bişey hissetmiyorum ya kız beni şamar oğlanına çevirirse diye gerginim.neyse ki öyle bişey yapmadı çok sempatik kızdı.sinirle kulaklarımdan duman çıkara çıkara gittim topu aldım kaleci kale vuruşunu kullanır kullanmaz hava topuna kalktım aldım topu önüme,ordan o hırsla kaleye bi gömçür,kaleciye çarptı,topla kaleci birlikte girdiler kaleye.berfu bunu görmedi.

@150 abartma manasında,top kalenin çok üstünden gitti anlamında diyorum yanımda metreyle topun yüksekliğini zaten ölçemezdim.

@154

1. futbolda topa vurmak manasında da kullanılan terimdir. genelde topu ayağında bulunduran oyuncunun takım arkadaşları tarafından uygun olduğuna inanılan bir pozisyonda "lan gömçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür" efektiyle uyarılması ve şut çekmeye teşvik edilmesine yarayan fiildir.
ekşi sözlük,gömçürmek başlığı 3. entry.umarım aydınlanmışsındır

@156 en azından biraz sakinleştirdi panpa.sonra herkes tebrik falan etti formdasın panpa dediler bana.

sıkıldık sonra spor salonuna geçtik orada voleybol oynuyoruz karma,bilgesu girdi oyuna ama tip tip bakarak "bu çıksın,almayın şu satıcıyı oyuna" der demez çaktım olayı.olm biraz daha uğraşsam 2 kız benim için kavga edebilirdi,egom çok tatmin oldu çıkarken neredeyse göbek atacaktım...ama belli edersem oyun bozulurdu.başım öne eğik acıların çocuğu modunda çıktım,ama sonra ne seviniyorum ne seviniyorum.bir yanım "kendi kendine gelin güvey olma olm" dese de aldırmıyordum,başka neden ihanete uğramış hissetsindi ki kendini?kafa karışıklığım 12'lerdeki o kızı kantinde sevgilisi olacak popüler abiyle kavga ederken gördüğümde tavan yaptı.esas kızım da boştaydı şimdi.ve başka potansiyel 2 sevgili adayım vardı.

iplemeseniz de devam etçem ilerde kitabım çıkınca onu alır okursunuz siz de

şimdi ablam sayılacak kızla konuşacak cesaret yoktu bende,berfu'yla bilgesu'yu iyice kapıştırıp egomu yeterince tatmin edince berfu'yla çıkmayı düşündüm.galiba en mantıklısı oydu o kız bana bakmazdı.hadi diyelim baktı,kız en geç 5 ay sonra kaybolacak ortalıktan.bir daha da ben onu ne yaparsam yapayım göremem.uğraştığıma değmezdi.aşkımı kalbime gömmek zorundaydım...önce berfu'nun ilgisini çekmeye çabaladım bir süre,sonra bilgesu'ya da sadece arkadaşız falan filan diyerek umut verdim,bunları benim için kavga edecek kıvama getirmeye çalıştım.çok kötüyüm biliyorum ama sinirliyim işte,her şeye karşı bi nefret var ruhumda.beni oyuncak etmişti dünya,artık o benim oyuncağımdı.kazma ama topu olan çocuk gibi görmemeliydi dünya artık beni...asıl dünya kazma ama topu olan çocuktu.onu çalım manyağı yapacak,o topu her ayağına aldığında kademeye girip alacaktım topunu.artık ben şerefsiz olacaktım.