İzleyeceğim, ben de o dediklerinin olmasına izin vermem...Çabuk izle, adına ve namına leke sürmene izin vermem.
İzleyeceğim, ben de o dediklerinin olmasına izin vermem...Çabuk izle, adına ve namına leke sürmene izin vermem.
5 TL'ye salata döneri oluyor genelde5 TL olsa ben şüphelenirdim zaten, bu devirde 5 TL'ye döner mi olurmuş
Pazartesiye kadar beklemişken 1-2 gün daha bekle birlikte başlayalım @Harunnn60 hasta onun hatrına beklemen lazım yoksa seni terk etmeliİzleyecektim ama neyse kırmayayım sizi, Pazartesi'ye kalsın.@Çiğdem @Forumdash
(Pazartesi önemli bir sözlü sınavım var, çaktırmayın.)
Sana bıraksak seneye izlersin.Pazartesiye kadar beklemişken 1-2 gün daha bekle birlikte başlayalım @Harunnn60 hasta onun hatrına beklemen lazım yoksa seni terk etmeli
Ben Harunu bekliyorum seninde vefanı görecez şimdi alamancıSana bıraksak seneye izlersin.
Bunlar hep Merkel teyzem sayesindeBurada ne güzel hep 5 €'ya tabak döner yiyoruz. Bırakın Türkiye'yi avrupaya taşının.@Forumdash @MasacRE
Kendisi ekonomi başkanıydı zaten.Bunlar hep Merkel teyzem sayesinde
S02-B01-02
İlk iki bölümü izledim bölüm bölüm yorumlanacak bişey bulamadım
Aklıma takılan şey ve ilk iki bölümle bende yaratiği hissiyatı yazayım...
Kıyamet denilen olay yeni bir çernobil faciası mıGerçekten oysa sinirim bozulur. Ben böyle bişey beklemıyordum.
Bu sezon sonuc beklemıcez heralde? Bize dizi "neler olacak" acaba dedirtmiyor. Bize "neler olmuş"u gösteriyor. Ve hiç keyif vermiyor haliyle...İlk sezon neler olacak dedirtiyordu merakı içimize işliyordu. Umarım sonraki bölümler böyle geçmez
Öyle Çernobil gibi olduğunu düşünmüyorum, olsa bile kesinlikle işin içine bilim kurgu giriyordur. İlk bölümün sonunda hareket eden halka da onu işaret ediyordu sanki.
Ben gayet beğendim, neler olmuşu gösteriyorlar ama nasıl olmuşa dem vurmaları bana aynı heyecanı veriyor. En azından bir kısmına diyelim.
Bugün izleyecem, tadı kaçmasın diye günde sadece 1 bölüm izleyeceğim.Zaten bilim kurgusu o sondaki yuvarlak şey. Zaman makinası, zaman yolculugu da şunu demek istiyorum. Mesela Jonas işkence görmüş galiba bölüm sonunda annesi sırtına bakıyordu.
Meramımı 2.bölümü izleyince anlayacaksın2.bölümü tez vakit izle de konu kurumasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?