Aceleniz ne birlikte izlemek önemli olan yoksa tek basına herzaman izlersinBen de üç güne anca bitiririm zaten.
Aceleniz ne birlikte izlemek önemli olan yoksa tek basına herzaman izlersinBen de üç güne anca bitiririm zaten.
Benim başka dizi planlarım var, siz uyuşukları mı bekleyeyim?Aceleniz ne birlikte izlemek önemli olan yoksa tek basına herzaman izlersin
İlk bölümü izledim, yorum geliyor şimdi Çabuk başlayın siz de hadiSiz ilk bölümü izlerken o finali izliyor olur
Hafta sonu @Harunnn60 ile geliyoruz bizi bekleyin siz @kerem @MasacRE @Yiğitt
Tebrikler izlemişsin @Çiğdem2x1
Noah=Bertosz diye bir tahminde bulunduk, adamlar daha sezonun açılışında Noah'ın gençliğini göstererek patlattılar tahminleri Bir de Adam diye birisi çıktı, Noah'ın lideri gibi bir şey. O kimdir bilemeyeceğim ama dilsiz kızın Noah'ı teşhis ettiği fotoğrafta o tipte oturan biri görünüyor. O odur herhalde, Noah gibi her zamanda var muhtemelen. Noah ile Adam konuşurken, Adam Bertosz için o hep saftı gibi bir laf etti aslında, o da Adam'ın Bertosz olduğunu ya da onu tanıdığını düşündürüyor?
Dilsiz kız demişken o da Jonas'ın gittiği gelecekte karşımıza çıktı. Güncel zamanda 6 gün sonra kıyamet kopuyormuş, o da oradan kurtulanlardan biriymiş. Jonas da en son radyasyonun tavan yaptığı merkeze ulaştı. O sahne Çernobil'i hatırlattı bana, radyasyon ölçen cihazın çıkardığı seslerle birlikte
Motoru hararet de yapmıyor adamın @Forumdash kıçı başı yanacak diye korkuyorum morukta olsa abi sonucta @Forumdash @kerem @Harunnn60Yok bu dizi farklı, müthiş sarıyor zaten başladın mı bırakamıyorsun
Motoru hararet de yapmıyor adamın @Forumdash kıçı başı yanacak diye korkuyorum morukta olsa abi sonucta @Forumdash @kerem @Harunnn60
Açtiğim yolda gösterdiğim hedefe varacaksınız sonuctaAçılışı yaptım artık, 1 hafta civarında bitiririm @Çiğdem lerle beraber sen git tek başına izle
Yarın 3 bölüm izler gelir şaşirma sakınBir başladık mı günde 2 bölüm izleyebiliyruz kütük beye yetişir sonra birlikte izleriz ona yetişmek kolay yeterki tepeden aşağı yuvarlanmasın yanı düzlükte yavas
S02 - B05-06
Bu bölümde geçen sordugum cevabını bir nebze olsun aldım. Herşey kendini tekrarlıyor. Ama neden 66 yıl? Hani başlangıc belli değildi ya da sonu yoktu??
Bu arada Jonas anasıyla mı seviyordu diyordum ama değilmiş. Martha ie seviyormuş rüyasında Her bölüm sevişerek uyanık nasıl bi yokluktaysa artıkYakıyorlar ortaliği resmen hacılarrrr😱
Yahu bu ADAM denilen yanık suratlı Jonas'ın bu teoriye göre başka bir ADAM daha olmalı Şuan bizim gördüğümüz ADAM da başka bir ADAM'la hesaplaşmalı filan yani
Jonas kendini yine planlar içinde babası intihar etmesin diye gönderdi. Hadi döngüyü filan geçtim. Bir insanın yaşlılıgı ve gençliği aynı zaman diliminde yaşar mı? Yaşıyorsa bu teoriye ne denir? Biri bana söyleyebilir mi? Karşılaştiklarında ne hissediyorlar? Tanıyor mu kendisini
jonas babasıyla konsurken masa başinda mektup sahnesinde gereksiz bir gerildim. Korku filmlerinden filan kormam normalde ama bu bi başkaydı. Ortam şahaneydi kasvet yağmur filan
Bir ara ben de Jonas’ın anasının bir şeyler yapacağından korktum orta yaş Jonas’a, öyle bir kadın ki her şey beklenir doğrusu Bizim mi içimiz fesat yoksa kadın mı fesat?
Abiye söylenir mi öyle laf. (yüzde bin kere katılıyorum)Motoru hararet de yapmıyor adamın @Forumdash kıçı başı yanacak diye korkuyorum morukta olsa abi sonucta @Forumdash @kerem @Harunnn60
İzleyip hemen gitmek istiyorsun sanırım.S02 - B03-04
Aslında bunda yorumlanacak bişey yok. Nükleer santralin başındaki kadının artık zaman yolcusu oldugunu kabullenişi ve ölümünü izledik.
Jonas'ın şu yanık suratlı adam oldugunu öğrendik. O zaman ADAM denilen adam da O? Şimdi kendine ADAM deme sebebi bu zaman yolculugunu başlatan kişi mi kendisi? Gerçekte ne zaman başladı bu olay? Tek merak ettiğim bu. Ve kaç kere sirküle etti bu olayları? Sonu getirmek istiyrdun neden 4-5-6 hadi lan 7.ci sefer de olsun, neden sonlandırmadın?
Önceki bölümde Cluada mıdır nedir o katının yazara verdiği kitapta sonsuza kadar devam ediyorsa bu teoriye göre sen son getiremezsin Jonas!!!
Ayrıca ADAM jonas ise tüm bu olayları o başlattiysa çok klişe olur. Her başrol sorunun çözümü olmak zorunda mı? Madem sonlandırmak istiyorsun o zaman ilk sezon kardeşini kurtarsaydın neden kendi kendini dinledin?
Onca sefer zaman yolculugu yaptıysan ananla da yattın mı Jonas? Her uyanişin sex anasını satayım
Şuan boşum mesela senin için şimdi izlemicem, erteliyorum (15:16 saat)İzleyip hemen gitmek istiyorsun sanırım.