Hiç öyle ara verilecek bi dizi değil Bence aksatmadan izleyin bunuDarka başlayabilirim artık @Yiğitt @kerem @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
Bu gece 1.bölüme bakıp sonra Harunu beklerim
Hiç öyle ara verilecek bi dizi değil Bence aksatmadan izleyin bunuDarka başlayabilirim artık @Yiğitt @kerem @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
En favori beyin yakan dizim bu zaten tek anlayabildimde buydu tabi Flash sağolsun @MasacREHiç öyle ara verilecek bi dizi değil Bence aksatmadan izleyin bunu
İşte o yuzden ara verme Bu sezon zaten anlatmak istediği şeyi Flash bile anlatamadı henüzEn favori beyin yakan dizim bu zaten tek anlayabildimde buydu tabi Flash sağolsun @MasacRE
Aaa yok ne arası zaten 8 bölümmüş ama @Harunnn60 la birlikte izleyecez tabiİşte o yuzden ara verme Bu sezon zaten anlatmak istediği şeyi Flash bile anlatamadı henüz
Biriniz hastalanmayın sakın Senin başına güneş geçer @Harunnn60 grip olur filanAaa yok ne arası zaten 8 bölümmüş ama @Harunnn60 la birlikte izleyecez tabi
Ben de gece 1 bölüm daha izlerim herhaldeDarka başlayabilirim artık @Yiğitt @kerem @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
Sana yetişiriz onu dert etmiyorumBen de gece 1 bölüm daha izlerim herhalde
Geberiyordum be sus 9 canımdan birisi gitti 8'i kaldı.Biriniz hastalanmayın sakın Senin başına güneş geçer @Harunnn60 grip olur filan
Allah korusun sensiz naparız biz @Forumdash @MasacRE @kerem @xemrexxx 😱 😱 😱Geberiyordum be sus 9 canımdan birisi gitti 8'i kaldı.
Flash izledin için çok seviceksin çok güzel bir dizi @Yiğitt bile izliyor @ForumdashBuna başlayacağım ilk sezon yorumlarım yakında gelir. Yorumlarımdan rahatsız olmayan beni seven dizi arkadaşlarımı etiketlerim.
Geberiyordum be sus 9 canımdan birisi gitti 8'i kaldı.
kız elleme gebersin kenarda
Sen bize alamancı @kerem ile biz diziyi izliyoruz diye hava atıyordun ama yine tek izliyon abicim @MasacRE @Harunnn60S02 - B07-08
Sadece tek diyeceğim. Jonas'ın anası 53 yılındaki polisi gözüne kestirince Ulrich'i satti Sigaradan sonra kesin sevişti
Allah'ım saaa geliyooommmm
Sonunda kıyamet koptu ama beklediğim gibi olmadi. Sadece zaman yırtılması oldu. Aradaki perde kalkti Ama geçmişle olan perde neden kalkmadı da gelecekteki perde kalktı? Şimdi polis kadınla dilsiz kadın(gelecekti) polis kadın seni ben doğurdum diyecek. Ama dilsiz kız da seni ben doğurdum diyecek o nasıl olacak?
Sonunda paralel evrene de girdiler. Hem geçmiş hem geleceğe sahipler artık. Delik sanırım tüm dünyayı sardi?
Paralel evrende kişiler olsa da farklı kişilikler oluyor. Jonas'ın kişiliği nasıl? Marth'a siyah giyinmişti. Sanırım kötü yada bu sefer Martha üzerinden gidecekelr?
Sezon olarak döngü biraz kafamı bucalasa da ya da kendi cabamla kafamda oturtmaya calişssam da 2.3.bölümden sonra ilk sezondaki gibi zorlanmadı Nasılsa olaylar yaşanmış diyip dizginledim kendimi. Sezona dair cevap alamadiğim tek soru "bu olay ilk ne zaman vuku buldu?" (evet vuku Ne var?)
3.sezon olayı paralel evren olacaği için hiç kafamı yormucam. Lost'tan, Flash'tan tam talimliyiz Hee sadece aklıma takılan şu; Acaba bu paralel evren olayı da bir döngü mü????????? Gel de çık işin içinden.
8.5/10 Merakla bekliyoruzzzzz...
S02 - B07-08
Sadece tek diyeceğim. Jonas'ın anası 53 yılındaki polisi gözüne kestirince Ulrich'i satti Sigaradan sonra kesin sevişti
Allah'ım saaa geliyooommmm
Sonunda kıyamet koptu ama beklediğim gibi olmadi. Sadece zaman yırtılması oldu. Aradaki perde kalkti Ama geçmişle olan perde neden kalkmadı da gelecekteki perde kalktı? Şimdi polis kadınla dilsiz kadın(gelecekti) polis kadın seni ben doğurdum diyecek. Ama dilsiz kız da seni ben doğurdum diyecek o nasıl olacak?
Sonunda paralel evrene de girdiler. Hem geçmiş hem geleceğe sahipler artık. Delik sanırım tüm dünyayı sardi?
Paralel evrende kişiler olsa da farklı kişilikler oluyor. Jonas'ın kişiliği nasıl? Marth'a siyah giyinmişti. Sanırım kötü yada bu sefer Martha üzerinden gidecekelr?
Sezon olarak döngü biraz kafamı bocalasa da yada kendi cabamla kafamda oturtmaya calişssam da 2.3.bölümden sonra ilk sezondaki gibi zorlanmadı Nasılsa olaylar yaşanmış diyip dizginledim kendimi. Sezona dair cevap alamadiğim tek soru "bu olay ilk ne zaman vuku buldu?" (evet vuku Ne var?) Bilen yazsın pls!!!
3.sezon olayı paralel evren olacaği için hiç kafamı yormucam. Lost'tan, Flash'tan tam talimliyiz Hee sadece aklıma takılan şu; Acaba bu paralel evren olayı da bir döngü mü????????? Gel de çık işin içinden.
8.5/10 Merakla bekliyoruzzzzz...
Sindire sindire izleyeceğimi söylemiştim, malum final sezonunun çekimleri yeni başladı anca 2020'nin sonunda yayınlanır. Çok özlemiyim diyorum.Sen bize alamancı @kerem ile biz diziyi izliyoruz diye hava atıyordun ama yine tek izliyon abicim @MasacRE @Harunnn60
Ben bittim bacım bitti Siz devam edin. ST başlayana kadar dizi önerinSen bize alamancı @kerem ile biz diziyi izliyoruz diye hava atıyordun ama yine tek izliyon abicim @MasacRE @Harunnn60
Ne kadar ince bir insan, hayran kaldım. @ÇiğdemŞuan boşum mesela senin için şimdi izlemicem, erteliyorum (15:16 saat)
gece izlicem
Ben bittim bacım bitti Siz devam edin. ST başlayana kadar dizi önerin
Madem izleyecek dizin yok ne pancar motoru gibi bitiriyon ayoll Bizle izlemedin şimdi kös kös oturSindire sindire izleyeceğim o söylemiştim, malum final sezonunun çekimleri yeni başladı anca 2020'nin sonunda yayınlanır. Çok özlemiyim diyorum.
Sözünüde tutup gece gelmiş şuan @ForumdashNe kadar ince bir insan, hayran kaldım. @Çiğdem
Bol bol anime önerebilirim.Ben bittim bacım bitti Siz devam edin. ST başlayana kadar dizi önerin