Bu aralar pasif olunca sen ben alayım dedim. 🙄 ?Hani oyuncak bebeklerin sahibi bendim 😱
Keremle Boyle haberlere çık emiBu aralar pasif olunca sen ben alayım dedim. 🙄 ?
Öyle yapsam elim giriş butonuna gider
Yaa bunlar zaten cok eşli değiller mi
Yine aynı kafadanız abicim foruma bakıcam zaman foruma girerim zatenÖyle yapsam elim giriş butonuna giderEskisi gibi forumda haber mi açılıyor? Hayır. Misafir olarak girip napcam sankiBen bildirime dönüş yaparak eğleniyorum forumda@Çiğdem
@Harunnn60 İle @serhatt çok hafife alıyorlar seni ama ben hafife alamıyorum
İşte bizi abi bacı yapan bu kıskananlar catirt diye catlasınYine aynı kafadanız abicim foruma bakıcam zaman foruma girerim zatenKaybolmadım zaman bile evde foruma giriş yapmadım sürece hiç ziyaretçi bakmadım zaten foruma baksam içine girerim dısardan niye bakıyorum@Harunnn60
o yer cücesinin korkulacak neyi var ayol bi sıkımlık canı var@Harunnn60 İle @serhatt çok hafife alıyorlar seni ama ben hafife alamıyorumOnlar kendilerini korumusken benide korusunlar@Forumdash
Ben @xemrexxx gerçek görüntüsünü gördüm içindir bu dizilerdeki kötü adamlar gibio yer cücesinin korkulacak neyi var ayol bi sıkımlık canı var@xemrexxx
O gitsin de önce aç karnını doyursun ayolBen @xemrexxx gerçek görüntüsünü gördüm içindir bu dizilerdeki kötü adamlar gibi@Forumdash @Harunnn60
Aaa sonunda geldi bizim kütük @Harunnn60 @Forumdash2x8
Sezon finalinde kıyamet olacağı, her şeyin sonunun geleceği ve tekrar en başa dönüleceği barizdi zaten. Burada bize bir sır ve sonraki sezona çıkacak bir şeyler lazımdı. Sır olarak Charlotte'un kızının aynı zamanda Charlotte'un annesi olduğu çıktı. Dizide farklı farklı çıkan akrabalıklar gördük de bu en tepe noktası oldu artık aynı kişinin hem kızın hem annen olmasıAyrıca Martha'yı öldürenin de Adam çıkması ve Jonas'ın değişiminin başlangıcının bu olay olması sürprizdi. Yalnız ben yine de tam anlayamadım o olayı, Adam kötü biri olduğu için ve döngüyü devam ettirmek için Martha'yı öldürüp Jonas'ı kötü yola sokmuş madem ilk sefer nasıl Adam kötü olmuş oluyor o zaman?
Gelecek sezon için de paralel evren ortaya çıktı. Bu tarz bir dizide olmazsa olmazdı zaten paralel evren, ve dizinin devam etmesi için de şarttı bana göre. Çünkü bu iki sezon sonunda öğrendiğimiz yaşanan her şeyin bir döngü halinde olduğu ve ne olursa olsun her seferinde aynı şeylerin yaşandığı. Bölümlerdir şunu farklı yapacağız bunu farklı yapacağız bu sefer aynı şeyler olmayacak denip duruyor ama görüyoruz ki yine aynı sonuca ulaşıyoruz. Biz kaç kez yaşandığını bilmiyoruz bu olayların ama ilk olmadığı kesin. O yüzden ya dizi burada bitecekti ya da paralel evren ile bir şekilde çözüm getirilecekti. Ben şahsen böylesine harika bir dizinin bozmadığı sürece gidebildiği yere kadar gitmesini isterim o yüzden memnunum bu durumdan
Her komplo teorisine acığım@MasacRE
mesela xmen izleyip öyle yapıcam @Harunnn60 izlediğimi belli etmek için
Akşam ancak gelip izleyebildim bölümü. Ben gün boyu finali deli gibi merak ederken benim arkamdan neler konuşulmuş, ne iftiralar atılmış meğerŞimdi ne desemki birşey desem bana güvenmiyormusunuz diyecekBiz kütüğümüze güveniyoruz ayollYarın sana @MasacRE gerekli açıklamayı yapar abicim ve inş ip gibi yaparda o ipte biraz nefessiz kalırsın@Harunnn60
Siz derken? Dizinin son 3-4 bölümünü @Çiğdem den başka beğenmeyen var mı ki?Bende mi bir sorun var yoksa sizde mi bilmiyorum ama 7.bölümü beğendim ben.@Çiğdem @MasacRE @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?