Hahahana başlatma şimdi sinir etme beni
@destere gelsin foruma ben ne gidicemBurada ben değil senin göze alıp almaman önemli abicim özgürlüğünü feda edicekmisin destereyi görme ihtimaline karşı@Harunnn60 @xemrexxx
@Forumdash ı hiç iyi şeyler beklemiyor
Jonas'ın sırtındaki yara izlerinden dolayı heralde öyle bi suratı oluştu? Bence de çok saçmaydı ama öyle olmak zorunda değildiJonas'ın gelecekte işgence görseydi dilsiz kızın büyüklüğü tarafında işgence görse daha iyidi
Flashta zaman yolcugulu yapıldıgında üstü başi yanıyorHızlı koştuğu için. Acaba Jonas'da yandı mı
@destere gelsin foruma ben ne gidicem
Böyle konuşma inanaırım
Hele o kona trbinden sonra hepten inanırım
Öff şaka yapıyoruz
Ağlıcam şimdi
Pardonda senin benim gönlümü alman gerekÖff şaka yapıyoruzX-Men i izlersen barışırızbirde twd'nin oyununu.
Ağlıcam şimdi
Hayır ters piskoloji oluyor sizin sayenizde gideceği varsada gitmiyıor bir adama git derken asla gitmezÖff şaka yapıyoruzX-Men i izlersen barışırızbirde twd'nin oyununu.
Dünyada ki boncuk rezervini tükettin..Hayır ters piskoloji oluyor sizin sayenizde gideceği varsada gitmiyıor bir adama git derken asla gitmez
Hahha ben hasta olunca üzerime titriyordun gerçi @Forumdash da merak etmişti bak burada hakkını vereyim.
Biz seni seviyoruz cnmHahha ben hasta olunca üzerime titriyordun gerçi @Forumdash da merak etmişti bak burada hakkını vereyim.
Hayır ters piskoloji oluyor sizin sayenizde gideceği varsada gitmiyıor bir adama git derken asla gitmez
28'inde gün sayıyorum
Laf sokma bacımaDünyada ki boncuk rezervini tükettin..
Hadi oradan be kaç kez gittin forumda hep neredesin diye soruyorduk28'inde gün sayıyorumHatta 2 gün öncesinden terk edicem buraları @Harunnn60 çok arıcaksin inş
Laf sokma bacıma
Daha çok aricaksin işteHadi oradan be kaç kez gittin forumda hep neredesin diye soruyordukBacından daha fazla sordum seni
Aaa şimdi bu domuz suratlı adam konusunda @Yiğitt @Harunnn60
Okurken sesli güldüm çiğdem ya.Aaa şimdi bu domuz suratlı adam konusunda @Yiğitt @Harunnn60
Kendinin düşmanı olması benim hiçbir zaman ilgimi çekmeyen birşey mesala Nohah ilk sezon dizinin kötüsüydü ikinci sezon bu adamdan yürüceklerdi yok Jonesin domuza dönüşmüş hali onun düşmanıymış bana zaman kaybı geliyor böyle şeyler sonucta büyüyünce sende öyle düşünüceksin git direk elini sık birlikte hareket et okadar yılın geçmesini bekleme
Hani oyuncak bebeklerin sahibi bendim 😱Oyuncak bebeklerini yok ediyorum ! sıra @xemrexxx de !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?